Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nagy bunkóság eladni a nászajá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy bunkóság eladni a nászajándékot?

Figyelt kérdés

Nászajándékba kaptunk egy-egy telefont.

Egy Samsung Galaxy S4-et meg egy HTC One M7-et.

Jó-jó tök szuperek meg minden, de azért az értéküket sokkal jobban tudnánk hasznosítani. Szerintetek nagy pofátlanság lenne ha eladnánk őket?

2013. júl. 7. 15:50
 1/10 anonim ***** válasza:
52%

Igen, ajándékot elég bunkóság továbbadni vagy eladni. Főleg, ha közelebbi ismerőstől van, aki adott esetben rákérdez majd később, hogy na milyenek a telefonok, vagy látja, hogy marhára nem használjátok őket.

Akkor aztán igen kellemetlen lesz megmagyarázni, hogy eladtátok.

2013. júl. 7. 15:54
 2/10 anonim válasza:
69%

Szerintem nem bunkosag eladni....de nekik joval tobbe kerult mint amit Te kapni fogsz ertuk...inkabb tettek volna boritekba.

Egyebkent az ember igy is ugy is lecsereli a telojat par evente....elobb utobb ugy is eladjatok :)

2013. júl. 7. 15:58
 3/10 anonim ***** válasza:
83%
Ha nektek a pénz jobban kell, akkor nem bunkóság. A telefon sem volt épp a legjobb ajándék szerintem, mert gondolom most is van nektek, meg tényleg gyorsan cserélgetik az emberek. Valaki direkt nem venne ilyen drága telót, mert úgysem használja ki az összes funkcióját!
2013. júl. 7. 16:01
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem nem. Ha a pénzre nagyobb szükségetek van, akkor szerintem teljesen érthető. Persze akitől kaptátok nagy valószínűséggel megsértődne, főleg akkor, ha nem tőletek tudná meg, ezért szerintem -főleg ha közeli rokonról van szó- meg kellene beszélni vele, hogy nagyon értékelitek a drága ajándékokat, de a pénznek nagyobb hasznát tudnátok most venni..
2013. júl. 7. 16:02
 5/10 anonim ***** válasza:
54%
Hát, ha valaki ilyen szar ajándékot ad nászajándékba, akkor ne csodálkozzon. Telefont.. Eszem megáll...
2013. júl. 7. 16:54
 6/10 anonim ***** válasza:
28%
Igen az, ajándékot eladni tovább ajándékozni bunkóság igen.
2013. júl. 7. 17:37
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Inkább ajánljátok fel nekem az S4-et ingyen. :) Amúgy igen, én elég bunkóságnak tartom, bár elhiszem, hogy a pénz jobban jött volna. Én speciel meglepődnék, ha legközelebb találkoznánk és elővennétek a kis nyomógombos oldschool Nokiátokat, közölve, hogy ja, a Samu árából inkább turmixgépet vettünk meg polcot a nappaliba. Biztos, hogy nem esne jól.
2013. júl. 8. 00:40
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom az emberek manapság nem kommunikálnak? Felénk évtizedek óta az a "divat", hogy a rokonyok megkérdezik, mi kell a párnak, mire van értelme költeniük, és akkor nincs ilyen helyzet. Nem is az, hogy pénzt kell adni, de ha már úgy dönt, hogy tárgyat ad, ráadásul olyan drágát, akkor mi a jó fenéért nem kérdezi meg, hogy bässzátok meg mire van szükségeket amúgy?

Nekem apám akart venni telefont, hogy majd milyen jó lesz, de mondtam neki, hogy nekem nem kell, mert jó ami van, nem fogom kihasználni. Ha már ilyen tervei vannak, hogy ajándékot vesz nekem, akkor egy bamix mixernek jobban örülnék vagy nem tudom. Nem az, hogy akkor kapsz egy 200 ezer forintos valamit, amire rohadtul nincs szükséged, míg másra meg nagyon is lenne, de megszabadulni se illik tőle. Ráadásul ez tipikusan egy olyan dolog, ami pár év múlva tök elavul, alig ér majd valamit és még nászajándéknak se nagyon passzol, mert arra nem ilyet szoktak adni, hanem valami olyat, amit vagy közösen használnak, vagy a közös életüket, szórakozásukat, háztartásukat szolgálja, nem egy telefont. Ennyi erővel vehettek volna cipőt, vagy táskát is.

2013. júl. 8. 00:55
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan, miért volna bunkóság? Az ajándék azt jelenti, hogy a tied (illetve ha ketten kaptátok, akkor a tietek). Azt csinálsz vele, amit akarsz.
2013. júl. 11. 14:14
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem simán eladhatjátok!Nem kell belőle nagy lelkiismereti kérdést csinálni.

Főleg,hogy nincs szükségetek rá, ha jól értettem.

2013. júl. 11. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!