Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszony/újasszonytáncnál van valami "kreatívabb" módja a pénz átadásának?
Hű, ez a hajó nagyon jó! :)
Errefelé úgy szokás, hogy még vacsora előtt átadják az ajándékot, menyecsketáncnál meg még mindenki dob bele 1-2 ezer ft-ot.
De hogy ne legyen olyan "unalmas" a menyecsketánc, időnként meg szokták szakítani egy-két vicces feladattal, esetenként egybevonják a pénz megszerzésének feladatával, pl. a téglát kell összetörni kalapáccsal. Ha megvan a pénz, mehet a tánc. :)
Valami ilyesmire gondoltam.
Aha, értem.
Az úgy vélem, a vőfély feladata, vagy násznagy, vagy bárki, aki ott szóvivő, és csinálja a műsort...nem a vendégé. Vagy igen?
Nálunk csak szimpla para van, hogy miokr rabolják el közben menyasszonyt (néhány vicces esetbena vőlegényt)
Nálunk pénz seprés szokott lenni (néha újasszony tánc alatt, van amikor külön "műsorszám").
Kell hozzá:
- seprű
- lyukas lapát
- mérhetetlen mennyiségű apró :)
A párnak kell összesöpörnie az aprókat, persze a násznép segíthet, hogy feléjük rugdossák az aprót, vagy tőlük elfele :)
Amúgy még láttam olyan feladatot, hogy kenyér cipőt kellett széttáncolni. (Kenyér kibelez, lábra húz, és mehet a tánc) De a többi mókával inkább a vőfély szórakoztatja a párt.
Éreztem a válaszokból, hogy biztos mindenfelé más a szokás és nem biztos, hogy érthető a kérdésem. :)
Utolsó, na, pont ilyenekre gondoltam, köszi! :))
amúgy a vőlegény tanúja leszek, ezért is szeretnék mindenképp valami vicces feladatot. :)
szia :)
Lehet nem ilyenre gondolsz,de pl a mi lagzinkba egyik kedvesem ismerősöm kb 20-szor táncolt velem úgy,hogy az 500-asokat dobálta , és mindig emberesen megpörgetett, meg megtáncoltatott, naa ez emlékezetes maradt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!