Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőre, termet bérelni? Tippek?
Hát ez azért sokmindentől függ :) Pl. hol legyen az adott terem? Mekkora távolság fér bele nektek?
30-40 fő nem sok, ennyi bármelyik étteremben elfér igazából, szóval én a helyetekben körülnéznék és kérnék árajánlatot a szimpatikus helyektől.
A nem túl drága is relatív, kifejthetnéd, hogy ez mit takar.
Eéőször is köszi hogy írtál :)
Nos Dunkaeszin lenne jó, és max. olyan 70ezret szeretnénk terembérlésre költeni+vacsora. De eddig minden helyszin nagyon drágának bizonyult :/ Legalábbis szerintem egy iskola ebédlőjéért sok óránként 13ezret fizetni. :/ Minimum 6 órát töltenénk ott. 3-at a lagzin, 3-at a családdal a vacsin.
18/L
Mármint a 70.000-et csak a terembérlésre érted, nem a vacsorát is beleértve ugye? Bocsi, csak félreérthető, ahogy írtad.
Amikor az árakat kalkulálod, azért számold bele azt is, hogy abba az x ezer ft-ba óránként pl. hány személyzet/felszolgáló munkája tartozik bele. Egy iskola ebédlőjéért én is túlzásnak érzem a 13.000-et, lévén hogy ott gyakorlatilag semmilyen berendezés, díszítés illetve semmiféle személyzet nem áll rendelkezésedre.
Igazából még Budán is találni 8-10.000 ft-os áron/óra 3 csillagos panziókat vagy éttermeket (nem a legminőségibb persze, de nem is egy iskolai ebédlő azért:), ehhezképest az ár, amit írtál, horribilis...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!