Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyi pénz jött vissza az esküvőből?
Figyelt kérdés
Mennyibe került az esküvőtök? Hány vendég volt? Hol volt az esküvő? Mennyi pénz jött vissza a kiadásokból?2014. aug. 27. 15:59
41/46 anonim válasza:
1 hónapja Bp-en 90 fős esküvőnk mindennel együtt (ruhák, gyűrűk, étterem, szállás, dj, fotós stb.) kb. 2M volt, és a menyasszonytánccal 2,3M jött be, plusz néhányan hoztak ajándékot is, és a nászutat is ajándékba kaptunk, ha azoknak az értékét is beleszámoljuk, akkor összesen kb. 3,5M értékben kaptunk ajándékot/pénzt
42/46 anonim válasza:
40 rugó/vendég átlagban? Szép zsíros banda. Piroska 40-ből kihozza magának a teljes esküvőt. Még rántotthús is van...
43/46 piroska és a farkas válasza:
Nem, azt hiszem, 40-ből még nekem sem sikerült volna....
44/46 anonim válasza:
Átlagosan 15e/fő értékben kaptunk ajándékot, de a szüleimtől ezen felül egy nagyobb összeget, a párom családjától meg egy nagy értékű nászutat is kaptunk még. Így az esküvőre költöttünk 2M-t, és visszajött kb. 3,5M.
45/46 piroska és a farkas válasza:
2 dolog még eszembe jutott: az egyik, h a gyűrűket nem számoltam bele, tehát az még hozzájön. A másik, ha vendéglátó hellyel úgy egyeztünk meg, h az italról mi gondoskodunk.Azzal a feltétellel vállalták ezt, hogy akkor így a felszolgálók csak az étellről gonsodkodnak, arra nem figyelnek majd, h van-e ital az asztalon. Nem is volt baj, mert az asztalokra eleve tettünk valamennyit, és volt egy italos asztal, azt telepakoltuk borokkal, rostos és szénsavas üdítőkkel, sörökkel és ásványvízzel. Ezt most azért írtam le, mert mindeközben az italdiszkonttal is megegyeztünk, hogy a bontatlan üveg italokat visszaváltják. Ezt még azért írtam le, mert szerintem ez olcsóbb megoldás, mint fizetni az italokért egy meghatározott összeget, amit nyilván jól rászámolva ad meg az étterem.
46/46 anonim válasza:
4,8 m volt az esküvő,4,5m jött vissza és külföldön tartottuk.150 fő volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!