Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Muszáj táncolnom, ha nem akarok, és nem is szeretek (menyasszony vagyok)?
Gyűlölök táncolni, főleg a gagyi lagzis zenékre, az csak háttérzajnak lesz jó. A rokonság meg az ismerősök elvárják a táncot, nem értik meg, hogy ez nekem "kín", nem akarok kinevettetni magam a sok ember előtt. Mielőtt valaki megjegyzi, nem akarok megtanulni táncolni, iskolás koromban kotelezo volt, akkor se ment mert nem erdekel.
Mit tegyek???
Megmondod hogy nem táncolsz és kész. Aki nem érti meg az tehet egy szívességet.
Nehogy már a saját esküvődön azért érezd magad rosszul mert a Gizi néni nem fogja fel hogy utálsz táncolni.
Mi ugyan nem tartottunk nagy esküvőt de ha nagy parasztlagzi lett volna akkor sem táncolok. Szeretem a táncot de az igazit nem pedig azt a lötyögést amit esküvőkön szoktak.
Én teljesen megértelek, hogy nem akarod, a lakodalmas zenével meg a világból ki lehet kergetni.
Koszonom a valaszokat.
Az egyik kedves valaszolonak meg uzenem, hogy nem csak a vendegekrol szol az eskuvo, es ha ilyen vendegem lenne orulnek ha haza is menne :)
te esküvőd... de ha nincs tánc és bulizás, akkor minek nagy esküvő? Tartsatok egy polgárit, aztán mindenki mehet amerre lát.
Tesómék esküvőjén sem volt tánc, polgári után beült a kis társaság (15 fő) kajáltunk egy jót és utána ment mindenki amerre látott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!