Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a menyasszony kikérés zenekar nélkül?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 15. 20:35
2/8 A kérdező kommentje:
Amikor a vőlegény a családjával megy a menyasszony családjához kikérni a menyasszonyt, általában egy kisebb zenekarral megy. Próbáltam keresni olyan kikéréseket, ahol nem volt zene, de nem találtam. Milyen egy menyasszony kikérés zene nélkül, vagy egyáltalán szoktak menni kikérni zenekar nélkül?
2017. ápr. 15. 20:46
3/8 anonim válasza:
Szerintem nem kell zenekar, de ha anyira muszáj akkor kérj meg valakit aki tud énekelni!
4/8 anonim válasza:
Beraknak valami Lagzi Lajcsit magnóba, és ennyi :D
5/8 anonim válasza:
Ami nem megy azt nem kell erőltetni.
6/8 anonim válasza:
Mi nem tervezunk ilyet, jobb is igy :D
7/8 anonim válasza:
Gyerekromban, fiatal felnőttként voltam pár falusi kikérésen, de felénk abszolút nem zenével megy, főleg nemzenekarral. Én még ilyenről nem is hallottam. Tavalyelőtt a barátnőm húga ment férjhez, városban laknak, de kertvárosi részen, kertes házban, ott volt kikérés, de nem zenével. Felén amúgy is ritka már a kikérés. Akik meg panelban laknak ott meg kivitelezhetetlen úgy is.
8/8 anonim válasza:
Olyan hulyesegnek tartom az ilyesmit. Halistennek nalunk nem lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!