Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszony kikérése. Hogy lenne megoldható?
nem furi, nálunk is így volt :) 2-től (eredetileg fél2 volt tervben... :) ) fotóztunk, 3/4kor értünk haza, 4kor már jött értem :)
mivel a vendégek addig nem látnak titeket együtt, nem lesz furi nekik, nyugi :)
Nekem azért furi, mert elméletileg a kikérőn kellene hogy először lássa a vőlegény a menyasszonyát a csodaszép ruhában.
A mi fotózásunk éppen ezért nem is az esküvő napján volt, hanem utána hétfőn! Akkor már nem izgultunk, nem kellett sehova sietni, marhára élveztük az egész fotózást. És nem 2 óra lett így rászánva, hanem kb. 6-7 óra.
Hát, mi aznapra szerettük volna a fotózást, mert ha másik napon lenne, akkor 2x öltözni, smink, haj..stb. :)
:) köszi a válaszokat! Tudom, igen, hogy a kikérőn kéne, h meglássa a ruhámat, de ez sajna a fotózás miatt nem fog összejönni. Viszont a párom azt mondta, h Ő szeretne engem kikérni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!