Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszony vagyok, de rosszul vagyok a lakodalmas zenéktől. Ti szeretitek?
Csak egy kötelező kellék a zenész nekem. Amúgy sem a hagyományos esküvők híve vagyok, jobban örültem volna annak ha a "világ végén" vesz el feleségül, vendégek és felhajtás nélkül, mondjuk a Maldívon, nem került volna sokkal több pénzbe mint így. Ezzel arra célzok hogy se felhajtás, se idétlen lakodalmas zene és megfelelési kényszer a többi embernek, hanem csak mi ketten, utána a nászút. Vagy úgy is jó lett volna hogy elvesz feleségül és irány egyből a nászút, vannak akik így csinálják.
De persze a vőlegényem szeretne vacsorát, meg egyebeket stb, akkor legyen, bánja fene....
Én ki nem állhatom. Nem is volt ilyen az esküvőnkön. Javaslom, hogy nektek se legyen! Vagy ha mégis lesz zenész, beszéljétek meg velük, hogy mit játszanak, és kösd ki, hogy ezeket a mulatós szarokat felejtsék el.
(De inkább utazzatok el például Balira, az megfizethetőbb mint a Maldív szigetek.)
A rendezés joga a tiétek. Ami nektek jó, azt csináljátok az esküvőn. Ha neked ez nem jön be, találjatok ki valami mást helyette. nem kell senkinek az elvárásainak megfelelni, ez rólad, rólatok szól. Beszéld meg a vőlegényeddel. Ez nem oké, hogy rád erőlteti az akaratát, ezt a későbbiekben sem szabad hagynod, mert nem leszel boldog a kapcsolatban.
kompromisszum kell mindig, a te igényeidet is figyelembe kell venni, így fog csak működni hosszú távon.
Aj, sejtem, miért van olyan sok válás. :(
Én is egyetértek veled, a tipikus mulatóstól vagy akár csak az esküvőkön előforduló Pista bácsitól a szintivel hidegrázást kapok. Ennek ellenére lesz lagzi is, menyasszonytánc is. DJ-vel meg lehet beszélni, milyen zene ne legyen semmilyen körülmények között, a menyasszonytáncra meg kiválogattam néhány kellemes, ritmusos ír kocsmadalt, az majdnem olyan, csak élvezhető. Így lesz nekünk is élvezetes lagzink, mulatós/lagzis zene nélkül. Páraknak biztos hiányozni fog, de mondhatom így két héttel az esemény előtt, hogy lexarom :D
Meg lehet ezt jól is oldani, nem kell feltétlenül mások igényeihez igazodni, az elmúlt egy év szervezése alatt sok fejfájást okozott, hogy megpróbáltam, mostanra már eljutottam arra a pontra, hogy ha a többségnek jó, akkor jó. 5 embert is nehéz összekoordinálni, nemhogy 60-120 főt, akik minden korosztály, minden stílus, minden ízlés keveredéséből áll össze. Nektek kell élvezni, mert alapvetően ez a ti estétek.
Az esküvő nem a vendégek miatt van! Csak a házaspár miatt, csak nekik kell jól érezniük magukat... többieknek csak a lehetőséget kell biztosítani erre :)
És ha nektek zene nélkül lenne a legjobb, vagy egy sima dj-vel és a kedvenc számaitokkal, akkor úgy. Aztán ha ez valamelyik vendégnek nem jön be, akkor majd elmegy, azt csá, vagy megfő a levéban vagy amit akar. Ő gondja... 😉
Én szeretem a lakodalmas zenét. A hagyományos magyart, nem a mai cigányt, meg a Suzy és Jollyt.. Nem csak a mulatós, sőt, hagyományosan ez nem az..
Amúgy szerintem bármilyen zene lehet a lagzin, nincs ilyen, hogy mi a kötelező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!