Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Te elmennél egy buliesküvőre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te elmennél egy buliesküvőre?

Figyelt kérdés
Esküvőt és lagzit tervezünk. A barátok, rokonok sokan vannak, viszont nagyon jó fejek, ismernek és szeretnek minket - de sokan vannak. Már van két gyerekünk, saját házunk. Ettől függetlenül szeretnénk egy nagyot bulizni a szeretteinkkel, és senkit se akarnánk kihagyni belőle. Ha valaki kedves ismerősöd azzal hívna meg a lagzijára, hogy egy nagy házibulis parti lesz bográcsossal, sütivel, fagyival, éjfélkor meg virslivel, akkor te eljönnél rá? Egyszerűen nincs kedvünk milliós összeget perkálni vendéglátósoknak, vőfélynek, stb. Óriási teher lenne rajtunk anyagilag és lelkileg is.
2017. ápr. 8. 14:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Engem annyira nem érdekelne az a virsli éjfélkor, de lehet csak azért, mert férfi vagyok.
2017. ápr. 8. 14:36
 2/14 BlackSword ***** válasza:
100%
Hogy a viharba ne... Nagyon jó ötlet...
2017. ápr. 8. 14:38
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Persze, elmennék.
2017. ápr. 8. 14:54
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
igen,elmennék
2017. ápr. 8. 16:56
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Naná:)
2017. ápr. 8. 18:23
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy el :)
2017. ápr. 8. 19:52
 7/14 anonim ***** válasza:
Mondjuk ez tippre egyedül Nektek nem lenne buli (mert vagy ugyanannyiba kerül mint egy rendes lakodalom, vagy Nektek kell csinálni mindent). Ha utóbbi akkor egyedül Ti nem fogtok szórakozni. Sok embert meghívni és vendégül látni sokba kerül.
2017. ápr. 8. 22:30
 8/14 A kérdező kommentje:
7-es válaszoló: tesóm szakács, ő főzne, és egy partiházat bérelnénk, ahol nem mi takarítunk. Tányér és hasonlók vannak. A barátnőm cukrász, együtt készítenénk elő a sós sütiket és egy tortát. Italt már idén elkezdjük apránként megvenni. Animátor vagyok, a munkahelyemről hozok játékokat a gyerekeknek (csocsó, léghoki, szabadtéri játékok). Néhány felszolgálót vennénk csak fel. DJ, vőfély és fotós a baráti körben van, nászajándékba segítenek. A ruhámat táncruha boltban veszem, hajdísszel együtt max 35 lesz. Csokromat én készítem virágnagykerből. Dekorációt, székszoknyákat, ültetőkártyát, limuzint hanyagoljuk. 120 főre max 800 ezer forint korlátlan italfogyasztással.Ez így hogy hangzik? Mire gondoljunk még? További jótanácsokat is elfogadunk :-)
2017. ápr. 9. 11:41
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jó, bár így már azért nem annyira olcsó :). De nekem tényleg mindegy, én saját házba is szívesen mennék.
2017. ápr. 9. 13:19
 10/14 A kérdező kommentje:
Igen, nem a legolcsóbb, de éttermes-dekoros-zenekaros lagzi olyan 2,5 milliónál kezdődne. A semmi és e között próbálunk egyensúlyozni :-)
2017. ápr. 9. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!