Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennél egy olyan esküvőre/lagzira, ahová a párodat nem hívták meg?
A párokat együtt illik meghívni. Az más kérdés, hogy teljesen jogos, ha egy bűnözőt nem akar valaki látni az esküvőjén. Nem hinném, hogy gyorshajtásért ültették le.. Persze aki ilyen alakhoz köti magát, nem hiszem, hogy van elég esze felfogni, mi baja lehet az embereknek a szívszerelmükkel.. Ilyen esetben engem egyáltalán nem érdekelne, megsértődik-e a kedves ismerős, amiért egyedül őt hívom meg, ha nem tetszik neki, ne jöjjön ő sem. Inkább örüljön, hogy őt még nem bélyegzi meg mindenki amiatt, akit magához méltónak tart..
Szóval: ha ok nélkül akarnak pár nélkül meghívni, nem megyek. Ha okkal, akkor sem, mert ilyen eshetőség nem fordulhat elő, nem keveredem bűnözőkkel.
Dehogy mennék.
Ha van párom ő az első, nem pedig valami idiótának az esküvője.
És szóba nem állnék többet azzal az emberrel aki engem meghívott de a páromat nem.
Köszönöm a válaszokat!
Mikor megismerkedkedtek, nem tudta a kolléganőm, hogy börtönben volt a férfi. Mikor már nagyon megszerették egymást akkor mondta el... A hír pedig nagyon gyorsan terjedt szájról-szájra. Azt nem tudom miért ült, csak azt tudom amit a kolléganőm is tud, amit mondott neki a párja, hogy valamibe belekeverték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!