Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Elmennél egy olyan esküvőre/la...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmennél egy olyan esküvőre/lagzira, ahová a párodat nem hívták meg?

Figyelt kérdés
2015. júl. 29. 00:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
77%
Természetesen hiszen nem létezik, teljes jogos.
2015. júl. 29. 00:45
 2/14 anonim ***** válasza:
59%
Első :DD
2015. júl. 29. 00:50
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Pl ha kolléga házasodik és meghívja a munkatársakat, senki nem ismeri a többiek párját, de a kollégák együtt mehetnek, úgy igen. Saját városomon kívül szinte biztosan nem, vagy ha a páron kívül senkit nem ismernék, akkor sem.
2015. júl. 29. 01:03
 4/14 A kérdező kommentje:
Egy kedves ismerősömről van szó, nem rólam. Meghívták esküvőre, és az azt követő lagziba, de a párját nem, mert börtönben ült.
2015. júl. 29. 01:12
 5/14 anonim ***** válasza:
63%

A párokat együtt illik meghívni. Az más kérdés, hogy teljesen jogos, ha egy bűnözőt nem akar valaki látni az esküvőjén. Nem hinném, hogy gyorshajtásért ültették le.. Persze aki ilyen alakhoz köti magát, nem hiszem, hogy van elég esze felfogni, mi baja lehet az embereknek a szívszerelmükkel.. Ilyen esetben engem egyáltalán nem érdekelne, megsértődik-e a kedves ismerős, amiért egyedül őt hívom meg, ha nem tetszik neki, ne jöjjön ő sem. Inkább örüljön, hogy őt még nem bélyegzi meg mindenki amiatt, akit magához méltónak tart..

Szóval: ha ok nélkül akarnak pár nélkül meghívni, nem megyek. Ha okkal, akkor sem, mert ilyen eshetőség nem fordulhat elő, nem keveredem bűnözőkkel.

2015. júl. 29. 01:34
 6/14 anonim ***** válasza:
56%

Dehogy mennék.

Ha van párom ő az első, nem pedig valami idiótának az esküvője.

És szóba nem állnék többet azzal az emberrel aki engem meghívott de a páromat nem.

2015. júl. 29. 02:09
 7/14 anonim ***** válasza:
Én egyszer elkísértem a legjobb barátomat, mert nem volt barátnője. A lagzi után meg elvitt engem a pasimhoz. :)
2015. júl. 29. 03:06
 8/14 anonim ***** válasza:
63%
Igen, elmennek, mert ha a parnak csak 30 fore van penze, akkor nem tudja meghivni a vendegek parjat is, mert akkor mar 60an lennenek, ha mindenki duplan jon. Bortonviseltet meg en se hivnek meg...
2015. júl. 29. 07:17
 9/14 anonim ***** válasza:
31%
Nem. Esetleg úgy, hogy egy munkatárs meghívja a munkatársait, köztük engem a szertartásra, de az esküvőre nem.
2015. júl. 29. 08:40
 10/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Mikor megismerkedkedtek, nem tudta a kolléganőm, hogy börtönben volt a férfi. Mikor már nagyon megszerették egymást akkor mondta el... A hír pedig nagyon gyorsan terjedt szájról-szájra. Azt nem tudom miért ült, csak azt tudom amit a kolléganőm is tud, amit mondott neki a párja, hogy valamibe belekeverték.

2015. júl. 29. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!