Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennél egy olyan esküvőre/lagzira, ahová a párodat nem hívták meg?
Én voltam úgy esküvőn, hogy koszorúslány voltam, és még így se volt meghívva a párom... Elég kínos szitu volt, de elmentem, mert a barátnőim ottvoltak, szal mind egyedül voltunk, és mindegyikünknek otthon kellett hagynia a párját, ráadásul nagy lagzi volt, legalább 150-200 fő, és pl a szomszédlány a barátjával érkezett... Nagyon ciki volt, de nyilván nem tettük szóvá.
De voltam olyan esküvőre is pár nélkül meghívva, ahol egy közös tánccsoportból voltunk csajok meghívva, úgyhogy teljesen korrekt volt, nem is hiányoltam a barátom.
nem.
Az viszont előfordulhat, hogy elmennék lagzira, ahová a párom NEM TUD eljönni velem. Az más.
Igen, persze. Nálunk csak a közeli családot vagy közeli barátokat szokás családostul, párral vagy házastárssal hívni.
Kollégák, ismerősök, nem annyira közeli barátok esetén ill. távolabbi rokonok esetén normális, hogy egyedül hívják őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!