Elmennél 34 hetesen egy 100 km távolságra lévő városban tartandó esküvőre és lagzira?
A szállás megoldott, ugyanott leszünk elszállásolva, ahol a lagzi lesz.
Persze, tudom, mindenki máshogy viseli a terhességet, de nekem ez az első babám, most jelenleg 25 hetes kismama vagyok, és fogalmam sincs, mi lesz 2 hónap múlva, hogy fogom viselni.
Ezért kíváncsi vagyok mások tapasztalataira.
Ez sok mindentől függ. Először is, mit mond az orvos, és nyitva leszel-e. Én 32 hetesen 5 perc sétától kivoltam, fájt a hasam, nem kaptam levegőt. Most 35 hetesen - adott keretek között - tele vagyok energiával.
Arra azért számíts, hogy a hangzavart nehezen tűri majd szegényke. 28 hetesen voltunk bálban, 2-3-at táncoltam is, elég is volt. Este 8-1/2 9-től volt az érkezés, vacsora, tehát kb 10 után lett hangosabb a zene, éjfél után már sajnáltam annyit mozgott, el is jöttünk.
Szerintem hagyd az utolsó pillanatra a döntést, bár én nem gondolom, hogy lesz kedved menni. Nekem már fáj a hátam, nem tudok sokáig csak ülni, vagy csak állni, attól függetlenül, hogy mint írtam "tele vagyok energiával".
Én most nem mennék el az biztos, hacsak nem valaki aki nagyon kedves nekem, de akkor is csak az esküvőre, aztán jönnék haza. 100 km nem olyan óriási táv.
32 hetes koromtól én már kínlódtam, onnantól táppénzen is voltam, mert az egész napos ülést nem bírtam, fájt a hátam, görcsölt a hasam. Hatalmas pocakom volt már ekkor is, nyomta a gyomromat, nem bírtam enni, pár falat után hányingerem volt, kínzott a sok gyomorsav. De ettől függetlenül ha elhívtak volna egy lagziba, hogy holnap lesz, gyere, akkor szerintem elmegyek :)
Nyilván nem táncolnám végig az estét, és nem én lennék, aki kieszi-kiissza őket a vagyonukból, bár a sütistálat biztos magam elé követeltem volna :)
Úgyhogy én igent mondanék, nyilván közölve, hogy alakulhat bárhogy a dolog, bocsi... Aztán majd attól függően, hogy hogy érzed magad, lehet rövidebb-hosszabb lagzizást tervezni...
Tényleg, a zajba bele sem gondoltam. A kisfiam múlt héten majdnem kirúgta a ház oldalát a mozi zajától, az első fél órában olyan lelkiismeret furdalásom volt, hogy majdnem otthagytam a filmet, de végül megnyugodott.
Barátok lagzija lesz, egy nagyon jófej társasággal, fájna a szívem, ha nem tudnék elmenni.
Második vagyok. Nem a kérdés része, de ritkán mi is elmegyünk moziba. Én a hasamat bebugyolálom kardigánnal, kabáttal, mindennel ami nálunk van. Eddig remekül bevált ez a hangtompító.
Ja, és nem olyan filmet nézünk aminél 2 percenként megijedek :D
3. vagyok
Szerintem a mai mozik zaja durvább, mint egy lagzié, ahhoz nem hasonlítanám :)
És közben egyébként eszembe jutott, hogy a mi lagzinkon 2 nagy pocakos kismama is volt, és nagyon jól érezték magukat, éjfél utánig maradtak! Az egyik barátnőm viszont még az első trimeszterben volt, nah, ő nem érezte olyan jól magát a rosszullétei miatt... :)
32. hét, de én már azért nem megyek pl a szüleimhez sem (250 km, végig autópálya), mert mi van, ha beindul korábban a szülés? Itt ismerem a kórházat, személyzetet, jó kezekben leszek.
Ott a legközelebbi kórházat simán csak halálkórháznak hívják... nem kockáztatom meg, hogy ott jöjjön rám egy esetleges koraszülés/szülés.
Szóval inkább az tartana vissza, hogy egy órán belül nem tudok beérni az itteni kórházba.
Tényleg, mennyire másmilyenek a terhességek. :)
Mivel a párom tuti biztosan elmegy, így foglalunk egy szobát. Ha jól leszek, lemegyek vele én is, és maximum hamarabb ágyba kerülök, ha nem érzem majd jól magam. Szerintem ez a legoptimálisabb megoldás.
Köszönöm a válaszokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!