Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennél egy olyan esküvőre, ahová külön megmondanák hogy a párodat NEM hozhatod el?
Én nem mennék el a férjem nélkül és ő sem menne nélkülem.
De, tegyük fel, elmenne a lenti kérdéshez hasonló esküvőre. A menyasszonyon való csüngés lenne az utolsó dolga, szerintem viharos gyorsasággal verődne össze régi haverokkal, ismerősökkel és jönne a kedvenc téma, mint a számítógépek, mérnöki dolgok, kocsik, melyikük gyereke tudja a legnagyobb pelenkát teletermelni, söröznének...
Táncolni tuti nem táncolna, mert csak pasikkal a parketten olyan, mintha burnyabárban lenne... Ha pedig üres a táncparkett, el van cseszve az egész lagzi.
Nem, és nem.
Nem szereti a párom a melegbár hangulatot :D
Én el tudok képzelni olyan helyzetet,amikor nem mennék el, és nem lenne probléma, hogy nem hívtak.
CSalád, rokon esetén szerintem egyértelmű, hogy a pár mindkét tagja meghívandó, de egyéb társaság (kollégák, osztálytársak) szerintem simán mehet párok nélkül. Arra viszont ebben az esetben figyelni kell, hogy ha a menyasszony kolléganői mind egyedül érkeznek, legyen néhány egyedülálló férfivendég is, hogy ne uantkozzanak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!