Én soha nem mennék el Caramell koncertre,szóval ez nem kérdés nekem.
2013. nov. 30. 21:30
2/20 anonim válasza:
Nem tudom mi az a karamel, de ha bárkinek a halála megrendítene, valóban gyászolnék, akkor nem tudnék elmenni szórakozni.
Másfelől ha olyan személyről van szó, akit bár ismerek, nem közeli a viszonyunk, akkor nem zavarna ebben. Neked kell tudnod, hogy te hogy érzed magad.
A jegyeket hirdetheted online portálokon, fórumokon, ahol a koncerttel vagy az adott együttes rajongóival foglalkoznak. Esetleg kirakhatod fb-ra, vagy akár vaterára is. Add egy kicsit olcsóbban, úgy valószínűleg elviszik.
2013. nov. 30. 21:30
3/20 Kinguli99 válasza:
Szerintem nyugodtam elmehetsz... mert attól még h a szobádban fogsz szomorkodni attól még ő nemfog visszajönni..!! mindenki tudja h neked is rosszul esik..!de vissza már senki sem hoszhassa!
2013. nov. 30. 21:36
4/20 anonim válasza:
ha képes vagy felejteni kicsit a bánatot akkor menj el. nekem mikor apám meghalt másnap filmeket néztem, hogy egy kicsit eltereljem a figyelmemet. más kérdés, hogy megnéztem 3 filmet, de utána se a cimére se a tartalmára nem emlékeztem fogalmam se volt mit néztem. de azért kicsit segitett.
2013. nov. 30. 21:40
5/20 anonim válasza:
karamell többet tett mint te. ne szidd. én nem szeretem a zenéjét de mint embert nagyra tartom.
2013. nov. 30. 22:37
6/20 anonim válasza:
Én elmennék. Legalább pár órára eltereli valami a figyelmed.
2013. nov. 30. 22:46
7/20 anonim válasza:
Ha feléledne a keresztanyám, akkor sem mennék el soha Caramell koncertjére.
2013. nov. 30. 23:14
8/20 anonim válasza:
Soha nem mennék Caramell koncertre.
2013. nov. 30. 23:22
9/20 anonim válasza:
Igen,elmennék!Utálatos egy keresztanyám van!
DE ha nem az lenne,akkor is nyugodtan elmehetsz,a szívedben gyászolod őt!
Közhely de az élet megy tovább ,a tényen ,hogy ő már nincs nem segit ha család begubózik....
Részvétem a keresztanyád miatt!
2013. nov. 30. 23:23
10/20 anonim válasza:
Nem értelek. és nem azért, hogy elmész-e vagy nem. Hanem azért, hogy esetleg nem mész el, mert gyászolsz, de azért az eszedbe jut, hogy ne bukj a jegyeken...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!