Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha meghalna a keresztanyad...

Ha meghalna a keresztanyad azert meg elmennel Caramell koncertre dec.7 én? Halal utan 8 nappal? Vagy hol lehetne eladni a jegyeket ha nem?

Figyelt kérdés
2013. nov. 30. 21:26
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
85%
Én soha nem mennék el Caramell koncertre,szóval ez nem kérdés nekem.
2013. nov. 30. 21:30
 2/20 anonim ***** válasza:
89%

Nem tudom mi az a karamel, de ha bárkinek a halála megrendítene, valóban gyászolnék, akkor nem tudnék elmenni szórakozni.

Másfelől ha olyan személyről van szó, akit bár ismerek, nem közeli a viszonyunk, akkor nem zavarna ebben. Neked kell tudnod, hogy te hogy érzed magad.

A jegyeket hirdetheted online portálokon, fórumokon, ahol a koncerttel vagy az adott együttes rajongóival foglalkoznak. Esetleg kirakhatod fb-ra, vagy akár vaterára is. Add egy kicsit olcsóbban, úgy valószínűleg elviszik.

2013. nov. 30. 21:30
 3/20 Kinguli99 válasza:
66%
Szerintem nyugodtam elmehetsz... mert attól még h a szobádban fogsz szomorkodni attól még ő nemfog visszajönni..!! mindenki tudja h neked is rosszul esik..!de vissza már senki sem hoszhassa!
2013. nov. 30. 21:36
 4/20 anonim ***** válasza:
95%
ha képes vagy felejteni kicsit a bánatot akkor menj el. nekem mikor apám meghalt másnap filmeket néztem, hogy egy kicsit eltereljem a figyelmemet. más kérdés, hogy megnéztem 3 filmet, de utána se a cimére se a tartalmára nem emlékeztem fogalmam se volt mit néztem. de azért kicsit segitett.
2013. nov. 30. 21:40
 5/20 anonim ***** válasza:
22%
karamell többet tett mint te. ne szidd. én nem szeretem a zenéjét de mint embert nagyra tartom.
2013. nov. 30. 22:37
 6/20 anonim ***** válasza:
80%
Én elmennék. Legalább pár órára eltereli valami a figyelmed.
2013. nov. 30. 22:46
 7/20 anonim ***** válasza:
63%
Ha feléledne a keresztanyám, akkor sem mennék el soha Caramell koncertjére.
2013. nov. 30. 23:14
 8/20 anonim ***** válasza:
62%
Soha nem mennék Caramell koncertre.
2013. nov. 30. 23:22
 9/20 anonim ***** válasza:

Igen,elmennék!Utálatos egy keresztanyám van!

DE ha nem az lenne,akkor is nyugodtan elmehetsz,a szívedben gyászolod őt!

Közhely de az élet megy tovább ,a tényen ,hogy ő már nincs nem segit ha család begubózik....

Részvétem a keresztanyád miatt!

2013. nov. 30. 23:23
 10/20 anonim ***** válasza:
42%

Nem értelek. és nem azért, hogy elmész-e vagy nem. Hanem azért, hogy esetleg nem mész el, mert gyászolsz, de azért az eszedbe jut, hogy ne bukj a jegyeken...

Mindenesetre részvétem. :-(

2013. nov. 30. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!