Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha meghalna a keresztanyad...

Ha meghalna a keresztanyad azert meg elmennel Caramell koncertre dec.7 én? Halal utan 8 nappal? Vagy hol lehetne eladni a jegyeket ha nem?

Figyelt kérdés
2013. nov. 30. 21:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
88%
Nincs keresztanyám, és semmilyen körülmények között nem mennék Caramell koncertre, de esetedben, ha közel állt volna hozzám a keresztanyám, az lenne a legkisebb gondom, hogy mi lesz a koncertjegyekkel... és pont nem az illendőséggel foglalkoznék. De nem vagyunk egyformák.
2013. dec. 1. 09:04
 12/20 anonim ***** válasza:
88%

Ez olyan furcsa kérdés?

Ha olyan valakim hal meg, aki nagyon közel állt hozzám, akkor annyira ki lennék borulva, hogy eszembe sem jutna a koncert, sem az, hogy mennyit bulok a jeggyel.

Úgy számolom tegnap halt meg a keresztanyád, és te 1 nappal később a Gyk-n vitatod meg a koncertet. Hááát szerintem nem viselt meg annyira a dolog. Nyugodtan menj el bulizni.

2013. dec. 1. 12:18
 13/20 anonim ***** válasza:

előző vagyok: az első mondat kijelentő, nem kérdő:

Ez olyan furcsa kérdés.

2013. dec. 1. 12:19
 14/20 anonim ***** válasza:

Arra a koncertre nem, mert nem szeretem..

De igen, elmennék, ha nem aznap lenne a temetés...

Amikor a dédim halt meg:( akkor jól berúgtam, pedig amúgy nem volt szokásom, és kitomboltam magam

A gyászt mindenki másképp éli meg.

Neked kell tudnod, hogy jól tudnád-e érezni magad, vagy neked segítene-e a koncert, vagy inkább rosszabb lenne tőle.

Én nem mondanám le

2013. dec. 1. 12:45
 15/20 anonim ***** válasza:
6%
de nem az volt a kérdés, hogy neki kell e tudnia, hanem az, hogy te elmennél e...
2013. dec. 1. 12:52
 16/20 anonim ***** válasza:

Igen. Nem tartok vele kapcsolatot, ő sem velem, semmi közünk egymáshoz. Ha meghalna, valószínűleg meg sem tudnám, mert a kedves rokonaim nem lennének hajlandóak értesíteni a halálról (mint ahogyan már néhány előző elhunyt szerettemnél ez megtörtént).

Tehát elmennék a koncertre.

Hogy TE mit tegyél, azt neked kell tudnod. Szerintem menj csak el, tombold ki magad, gyászolni ráérsz utána is. A gyász megvár (szomorú tapasztalatom, most vagyok benne nyakig). És részvétem!

2013. dec. 1. 19:41
 17/20 anonim ***** válasza:
WTF :D
2013. dec. 1. 21:30
 18/20 anonim ***** válasza:
nem tetézném a gyászt egy caramel koncerttel....
2013. dec. 1. 21:47
 19/20 anonim ***** válasza:
hanem kettővel?
2013. dec. 1. 21:53
 20/20 anonim ***** válasza:

A te döntésed, mindenki másképp gyászol.

Ha elmész attól nem változik semmi, nem kell, hogy bűntudatod legyen.

Nekem amikor apu meghalt, a temetés után két nappal hivatalos voltam egy esküvőre, de nem mentem el, mert képtelen lettem volna ott mulatozni, azt pedig nem akartam, hogy mindenki az én savanyú képemet bámulja. Így hát lemondtam, de meg is értették az indokomat.

De ez én vagyok.

27N

2013. dec. 2. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!