Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennél egy olyan esküvőre, ahová külön megmondanák hogy a párodat NEM hozhatod el?
Van néhány eset amikor normális dolog ez.(Például:friss kapcsolat,régi barátok)
Persze akkor a meghívót is értelmesen kell átadni.
Illetve persze másképp hat ez az egész,ha a vőlegény hívja meg a barátját ,mintha a vőlegény hívja meg a barátnőjét egyedül.Ugyanez menyasszonynál is.
Nem mennék el. És a párom se menne el nélkülem.
Nem azért mert egymáshoz vagyunk kötve, hanem mert szerintem hosszú évek óta együttlevő pátokat nem illik egyedül hívni, úgymond parasztság.
En ffi vagyok es ha a volegeny baratom vagy haverom lenne elmennek. De nem azert hogy a menyasszonyt szorakoztassam... nagy ivben tennek ra, maximum a tobbi haverral biztosan kibeszelnenk hogy milyen flugos csajt vett el a baratunk es sajnalnank elore...
No ismerosom nem igazan van csak kollegano de ha ok hivnanak akkor nem hiszem hogy mennek.
Az én esküvőmön csak férfiak lesznek. Nők oda be nem teszik a lábukat!
Örülök, hogy ennyien egyetértetek velem!
Nem gondolod, hogy elég átlátszó a sztorid?
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..
Hogy lehet valaki ennyire hülye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!