Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Elmennél egy olyan esküvőre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmennél egy olyan esküvőre, ahová külön megmondanák hogy a párodat NEM hozhatod el?

Figyelt kérdés
Igen, a lejjebb lévő kérdés ihlette az enyémet. Mit reagálnál ha a jegyespár a meghívó átadásakor kijelentené hogy csak te mehetsz, a párod nem? (Vagy lehet fordítva is, csak a párod mehet, te nem, ki hogy szeretné elképzelni a szitut.)
2014. máj. 31. 09:39
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
93%

Szituációtól függ. Ha például a házaspár csak nagyon szűkkörű esküvőt tart, akkor az érthető és elmennék.

Viszont ha nem látnék reális okát, akkor nem mennék. Illetve a szertartásra elmennék egyedül, ott gratulálnék és hazajönnék.

2014. máj. 31. 11:56
 22/28 A kérdező kommentje:
Köszi 19-es hogy felvállaltad magad, most már tudjuk hogy ennyi ésszel is el lehet érni 70%-os átlagot. :D
2014. máj. 31. 11:56
 23/28 anonim ***** válasza:
31%

Az én párom egy koncertre nem megy el nélkülem, nemhogy egy esküvőre. :D

És nem azért, mert össze vagyunk nőve...

2014. máj. 31. 11:57
 24/28 anonim ***** válasza:
42%

Nem vagyunk összenőve a férjemmel, volt, hogy egy közeli rokonom ballagására pl. nélküle mentem, de csak azért, mert nem tudott kivenni szabadságot arra a napra, amúgy meg volt hívva.

De egy esküvőre párokat, főleg komoly kapcsolatban levő párokat együtt illik meghívni. Ez kb. olyan szintű, mint hogy hogy illik köszönni.

Persze előfordulhatnak kivételes esetek, de alapvetően így illik.

Tehát ha eleve nem hívnák meg a férjem, vagy egyenesen kikötnék, hogy nem mehet, megköszönném a meghívást, de én sem mennék. Ezt sértőnek érezném magamra nézve is.

2014. máj. 31. 12:32
 25/28 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. máj. 31. 13:18
 26/28 anonim ***** válasza:
Én nem mennék el,de a párom sem menne nélkülem!
2014. máj. 31. 16:32
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg tudják értelmesen indokolni, elmennék. Pl. szűk körű esküvőt szeretnének csak olyan emberekkel, akit ismernek vagy a párommal volt vmi nézeteltérése a pár egyik tagjának (persze mérlegelnék, attól függően, hogy milyen jellegű a probléma, lehet-e igazat adni az adott embernek a párom ellenében, ill. én mennyire állok közel az illetőhöz)... illetve azt tökéletesen megértem, ha olyan pasival nem akarnak találkozni, akivel én 2-3 hete vagyok együtt összesen, de olyankor nem is vinném el a párom, egyértelmű.
2014. máj. 31. 17:47
 28/28 anonim ***** válasza:

Látom pár embernél a "párod" alapján, csak a háztartás jutott eszébe.

Egy családos embert nyilván ritkábban hívnak egyedül, meg persze furcsább is.

2014. máj. 31. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!