Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennél egy olyan esküvőre, ahová külön megmondanák hogy a párodat NEM hozhatod el?
Szituációtól függ. Ha például a házaspár csak nagyon szűkkörű esküvőt tart, akkor az érthető és elmennék.
Viszont ha nem látnék reális okát, akkor nem mennék. Illetve a szertartásra elmennék egyedül, ott gratulálnék és hazajönnék.
Az én párom egy koncertre nem megy el nélkülem, nemhogy egy esküvőre. :D
És nem azért, mert össze vagyunk nőve...
Nem vagyunk összenőve a férjemmel, volt, hogy egy közeli rokonom ballagására pl. nélküle mentem, de csak azért, mert nem tudott kivenni szabadságot arra a napra, amúgy meg volt hívva.
De egy esküvőre párokat, főleg komoly kapcsolatban levő párokat együtt illik meghívni. Ez kb. olyan szintű, mint hogy hogy illik köszönni.
Persze előfordulhatnak kivételes esetek, de alapvetően így illik.
Tehát ha eleve nem hívnák meg a férjem, vagy egyenesen kikötnék, hogy nem mehet, megköszönném a meghívást, de én sem mennék. Ezt sértőnek érezném magamra nézve is.
Látom pár embernél a "párod" alapján, csak a háztartás jutott eszébe.
Egy családos embert nyilván ritkábban hívnak egyedül, meg persze furcsább is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!