Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Te jóba vagy a férjed/ feleség...

Te jóba vagy a férjed/ feleséged exvel? Elmennel vele meg a közös gyerekekükkel nyaralni?

Figyelt kérdés
2013. máj. 24. 16:37
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Férjed vagy feleséged exével az te is lehetsz :D
2013. máj. 24. 16:44
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
Mi??? Kivel? A férjem exnőjével, meg ha lenne, a közös gyerekükkel? Nem mennék, semmi dolgom a férjem exnőjével.
2013. máj. 24. 16:45
 3/10 anonim ***** válasza:
84%

egy ex partnernek semmi keresnivaloja egy kozos nyaralason.

Elkepzelhetetlen es nem jo otlet az tuti.

A gyerekek mindket oldalrol sot az ex uj gyerekek is johet de az exek maradjanak tavol az uj csaladtol.

A kapcsolat szigoruan csak sms ben es emailban a legszugsegesebbre korlatozothat.

2013. máj. 24. 16:48
 4/10 A kérdező kommentje:
Azt akarják hogy együtt menjünk nyaralni. De én nem akarok. De azt se hogy akkor ők 4 esben menjenek.
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy elmennék,mert tudom nem érezném jól magan ilyen körülmények között.Az nem nyaralás lenne nekem.
 6/10 anonim ***** válasza:
Ugye tudod mit akar ezzel az ex?
2013. máj. 24. 16:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Hú, ez meredek, bár ismerek olyanokat, akik így járnak nyaralni. Szörnyű lehet.
2013. máj. 24. 17:04
 8/10 anonim ***** válasza:
93%
Nálam szóba se jöhet. Vagy elmegyünk én a férjem és a gyereke, vagy sehogy. Az ex teljes mértékben ki van zárva az életünkből.
2013. máj. 24. 17:12
 9/10 anonim ***** válasza:

A férjem exét a személyisége miatt nem kedvelem, így vele akkor se lennék szívesen egy helyen, ha mondjuk csak egy munkatárs lenne.

Ha normális lenne, akkor nem látnék kivetnivalót benne.

Nekem van olyan exem, akivel jóban vagyunk és a férjem is összehaverkodott vele, néha kettesben járnak sörözni, vagy hárman jövünk össze.

2013. máj. 24. 17:26
 10/10 anonim ***** válasza:
11%
Csak ha az ex melle kisebb, mint az enyém..
2013. máj. 24. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!