Ha teljesen elfogadott lenne a poligámia a társadalmunkban, akkor lenne több férjed/feleséged?
Illetve, akik már házasok felmerült már bennük ez a gondolat, amikor megismerkedtek valakivel, hogy jó lenne ha ő is a párom lenne a meglévőn kívül?
Pusztán kíváncsiságból kérdezem. Nekem nincs ilyen igényem, csak eljátszottam a gondolattal, hogy milyen lenne így a társadalmunk.
Lehet...ki tudja...
Imádom a párom,már 8 éve együtt.....de inogtam már meg.Szóval,nem tudom...
Nekem eddig nem jutott volna eszembe egynél több partnert akarni.
Igazán azzal sem játszottam gondolatban sem, hogy jó lenne valaki más a meglévö partnerem helyett, söt a múlkor arra a kérdésre, hogy ha netán meghalna, keresnék-e mást, teljesen spontán, gondolkodás nélkül válaszoltam, hogy nem, mert ezt a szintet mással nem valószinü, hogy még egyszer el tudnám érni.
Ugye azt tudod, hogy akkor egyenes arányban nőne meg az anyósok/apósok és egyéb újdonsült rokonok száma is?
Szerintem a jogrend felborulna (meg már így is eléggé kaotikus).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!