Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha teljesen elfogadott lenne...

Ha teljesen elfogadott lenne a poligámia a társadalmunkban, akkor lenne több férjed/feleséged?

Figyelt kérdés

Illetve, akik már házasok felmerült már bennük ez a gondolat, amikor megismerkedtek valakivel, hogy jó lenne ha ő is a párom lenne a meglévőn kívül?

Pusztán kíváncsiságból kérdezem. Nekem nincs ilyen igényem, csak eljátszottam a gondolattal, hogy milyen lenne így a társadalmunk.

2013. jan. 5. 20:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
60%

Lényegtelen, mert a férfiak sose engednék, hogy több legyen mellettük, na meg főleg majd pont átengedik ezt...

Ha ilyen lenne nem sűrűn látnál 1 nőt 5 férfival, inkább 1 férfit 5 nővel...ahogy ez külföldön is van ahol ilyen van.

2013. jan. 5. 20:37
 12/23 anonim ***** válasza:
66%
kizárt. nem bírnék osztozkodni a férjemen, de arra sem vágyok hogy hozzám másvalaki érjen. a hideg ráz ki tőle.
2013. jan. 5. 21:13
 13/23 anonim ***** válasza:

Nem, kizárt, hogy többre lenne energiám :)

Na persze a fő ok, hogy szeretem nagyon a vőlegényemet, és az én szívem/eszem nem tűri meg az ilyesmit.

Sok érdekes embert megismertem már, mióta együtt vagyunk, vannak köztük helyes és értelmes férfiak, de csak egyetlen emberhez akarok nap mint nap este hazamenni, és az a leendő férjem, nem véletlenül választottam :)

2013. jan. 5. 21:41
 14/23 anonim ***** válasza:
63%
Igen. szivesen tartanék több férjet...
2013. jan. 6. 05:10
 15/23 anonim ***** válasza:
93%
Nekem bőven elég egy,néha még sok is :)
2013. jan. 6. 10:00
 16/23 anonim ***** válasza:
64%

Ferjnek eleg egy is.

Viszont tartanek egy ferfi haremet (:

2013. jan. 6. 10:38
 17/23 female_superiority ***** válasza:
77%

Végső soron az emberiség alapállapota, hogy a Nők életük során több férfivel élnek együtt, a férfiak pedig több Nővel.

Ez volt a régi jó matriarchátus (mielőtt a férfiak megdöntötték), a Nők irányítottak, a férfiak a kezük alá dolgoztak és versenyeztek, harcoltak a Nőkért. A Nő pedig ha értékelte a küzdelmet bólintott egy vagy több férfinek, aki megtiszteltetésnek vette ezt. Aztán ha a Nőnek már nem kellett elküldte-a férfit viszont ez nem törte össze, más Nőért állt neki versenyezni-aki vagy igent mondott vagy nem. Lelkiekre pedig ott voltak a Nők egymásnak.

Sokkal jobb társadalom volt és bár a férfiak próbálják eltüntetni még a nyomait is, azért lépten-nyomon találni rá bizonyítékot, ha elég szemfüles az ember lánya.

És kitudja lehet egyszer lesz még újra Nőuralom :-)

2013. jan. 6. 10:50
 18/23 anonim ***** válasza:
40%

"bár a férfiak próbálják eltüntetni még a nyomait is"

Mintha a férfiak valami pokoli teremtmények lennének :D

2013. jan. 6. 11:42
 19/23 female_superiority ***** válasza:
75%

"Mintha a férfiak valami pokoli teremtmények lennének :D"

Nem, alapvetően egyáltalán nem azok, de mivel jogtalan pozícióban vannak már jó ideje (és ezt legbelül tudják), ezért csúnya dolgokra vetemednek annak védelmében.

Pedig a Nőuralom a férfiak szempontjából is jobb társadalom lenne.

2013. jan. 6. 13:07
 20/23 anonim ***** válasza:

Hát a második férjem nem kocka lenne az tuti nem örök második lennék a gépe mögött. (egyszer már leformáztam neki az egészet, úgy egy hétig elég jó házaséletünk volt :D ) Ja és természetesen anyós nélküli hapi kellene.

Egyébként tényleg úgy van, ahol több a feleség akkor ott az el van nyomva...

2013. jan. 6. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!