Ebben a mai fogyasztói társadalmunkban van még vagy lehet még olyan 50-es motort kapni amihez nem kell 3 éven belül hozzányúlni?
Kínaihoz sem kell feltétlen hozzányúlni, csak ésszel kell használni.
Nekem kínai volt 6 évig, utána spanyol 3 évig és egyikhez sem kellett hozzányúlni.
Hy!
Haveromnak 4éves 4ütemú kínai robogója van 3 év után szakadt el neki a szíja de amikor elszakadt akkro már szerintem ilett volna cserélnie.Szóval normál nagypapa tempó mellett és megfelelő karbantartásnál 3évig szerintem hozzá sem kell nyúlni ha új 4 ütemű gépről van szó.Amiket azért érdemes rászánni pénzt az az olajcsere gyertyacsere légszűrőtisztítás,ezeket évente érdemes.
Ha használtban gondolkodsz akkor amikre nagyon figyelj:Minden gyári legyen rajtaés tunnigmentes,minnél kevesebb kilóméter és minnél fiatalabb legyen,könnyen induljon,ha beindult ne adjon ki semilyen fémes csatogó,kopogó surlodó hangot.Az ápolt külső arra utal hogy foglalkoztak vele rendesen (valószínüleg).
Ha kétüteműt nézegetsz abból javaslom a vízhűtéséeseket mert azokkal többet lehet menni végre és nem sül be a dugó,meg kérdezz rá hogy milyen olajjal keverik a benzint(elfogadható válasz a fullszintetikus)
Nekem tapasztalatom yamaha bws-ről van meg gilera runneről.
Nos a yamaha bws normál használat során nincs semmi baja,de ha terepre viszi az ember és húzza neki a belét akkor megbízhatatlan egy gépezet,viszont terepen legjobb robogó.
Gilera runner:Én ezt a fajtát személy szerint ajánlom,nagyon kényelmes és jól is megy és nem igaznán szoktak vele bajok lenni,természetesen ezt olyanra értem aki normálisan használja és nem tunningolja szét.De gyárilag is kényelmesen megy 80km/h-át vagy többet,és az ülése is sokkal jobb ha hosszú távra viszed el.
Amúgy a simók is nagyon jó kis mocik de ha cserélsz valamit rajta azt csak gyári bontott alkatrészekkel tedd mert ezek az utángyártott cuccok nagyon gázok bármi is legyen az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!