Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha teljesen elfogadott lenne...

Ha teljesen elfogadott lenne a poligámia a társadalmunkban, akkor lenne több férjed/feleséged?

Figyelt kérdés

Illetve, akik már házasok felmerült már bennük ez a gondolat, amikor megismerkedtek valakivel, hogy jó lenne ha ő is a párom lenne a meglévőn kívül?

Pusztán kíváncsiságból kérdezem. Nekem nincs ilyen igényem, csak eljátszottam a gondolattal, hogy milyen lenne így a társadalmunk.

2013. jan. 5. 20:26
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
93%

female superiority igazad van, a női irányítás sokkal jobb lenne. talán majd egyszer visszaáll a régi egységes rend és béke lesz ezen a Földön.

Nade a kérdésre válaszolva, férjből elég bőven egy is. nem hiszem hogy egyszerre több kellene, annyira nem foglalna le ennyi pasi. Viszont ma kellene több pasi mint "hárem", egy, aki jóképű, jó szerető, egy meg jó és hűséges családapa. Mert úgy látom, ez a két dolog nincs nagyon meg egy emberben :) Sajnos :(

2013. jan. 6. 17:38
 22/23 anonim ***** válasza:
Nem, nem élnék vele. :)
2013. jan. 7. 17:10
 23/23 anonim ***** válasza:

Igen. Én azért nem házasodok, mert akkor megtagadnám a többi szerelmi kapcsolatomat. Kit emeljek ki?...

Nos, talán akkor sem házasodnék, ha többel lehetne, ugyanis azért azokat sem akarom így "lefokozni" nem házastársként, akikkel már nem is vagyunk együtt...

2013. nov. 20. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!