Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Poligám családok. Vélemény?

Poligám családok. Vélemény?

Figyelt kérdés

Van a TLC-n egy műsor, azt hiszem feleség társak a címe. 1 férfi, 4 feleséggel. Ti hogy látjátok ezt?

Nem ítélkezést várok, csak gondolatokat, hogy kinek mi jut eszébe, nektek menne-e ez az élet, vagy ilyesmi.

Én személy szerint nagyon érdekesnek találom, és tiszteletreméltó, ahogy így együtt élnek egy családként, és mind szeretik egymást. De én nem lennék képes rá. Meggyőződésem, hogy egyszerre csak egy emberbe lehet szerelmes valaki.

2012. jún. 25. 16:10
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
23%
Nagyszerű dolog lehet,én belevágnék, ha a törvények engednék!
2012. jún. 25. 16:17
 2/26 anonim ***** válasza:
92%
Én Nő vagyok, de 3 férjet simán bevállalnék! Legalább nem unnám meg őket!
2012. jún. 25. 16:19
 3/26 anonim ***** válasza:
49%

a pasiknak ez tuti tetszene, mert ösztönlény az összes.

nekem nem menne az ilyen élet,szokják meg a férfiak,hogy mi a rend nem kell nekik ötleteket adni így is megcsalják a nőket.

2012. jún. 25. 16:20
 4/26 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem ha itt is ilyen lenne a kultúra, akkor ez lenne a megszokott és másképpen lenne furcsa elképzelni. Szóval ha ezt szoktuk volna meg, akkor így lennénk boldogok, ez lenne az elfogadott, és nem esne nehezünkre így élni.
2012. jún. 25. 16:20
 5/26 anonim ***** válasza:
74%
Ha a törvény engedné,miért ne,vagy fordítva,egy nő több férj,mindenre egy külön,egy aki leviszi a szemetet,egy aki megmaszirozza a lábam,stb.
2012. jún. 25. 16:21
 6/26 anonim ***** válasza:
66%
Én most 14 év házasság után pont mélyponton vagyok a férjemmel, csak annyi jut róla eszembe, hogy legalább jól kibeszélnénk, kinevetnénk néha a pasit, és sokkal nyugodtabbak lennénk:) Pedig nagyon féltékeny vagyok, de most csak ennyi. Legalább nem lennék egyedül. DE egy normális kapcsolatban nem tudnám elképzelni, pedig vannak előnyei.
 7/26 anonim ***** válasza:
60%

Társadalmilag nem lenne éppen kifizetődő, mert sokkal többen lennének vérrokonok. Aztán jönne a beltenyészet, stb.

Meg egyéb társadalmi feszültségek: sok férfi lenne, akinek nem jutna nő, és fellázadnának.

8/26 A kérdező kommentje:
#4 - Nem tudom ők hol élnek, csak 10-10 percet láttam 2 részből, de említették a feleségek, hogy furcsán néznek rájuk, ha szóba jön a dolog és sokszor elítélik őket. Szóval ott sem épp megszokott ez ezek szerint.
2012. jún. 25. 16:22
 9/26 anonim ***** válasza:
21%
Én is láttam ezt azt hiszem. Engem az sokkolt, hogy a túl közeli rokonság miatt, egy egész nagy terület volt ahol csak hallott gyerekek temettek. Mert fülek és orr nélkül születek. Valamelyik amerikai állam határán élnek.
2012. jún. 25. 16:28
 10/26 anonim ***** válasza:
90%

Nem láttam még egy részt sem, de volt úgy 5 perc, amikor oda kapcsoltam. Annyira röhej volt, hogy ültek a kanapén és egyik nőnek a lábát fogta a pasi, a másiknak meg a hátát simogatta...

Nekem rögtön sz jutott eszembe, hogy ezek a nők a világ legnagyobb színészei. Nem akarom elhinni, hogy nem öli meg a 3 nőt a féltékenység, amikor a pasi a negyedikkel van együtt.

2012. jún. 25. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!