A családok milyen gyakran alkalmaznak babysittert?
ajánlás, a legjobb ismerőstől. Nálam minden babysitter ismerőstől jött, ott már "kipróbálták".
Nálam heti 3-4 alkalommal volt pár órára
Ismerős első bébiszettere (két éves kisfiúra kell vigyázni) nem vált be, mert bár aranyos és figyelmes fiatal lány volt, de nem képzett, tehát eljátszott, elhomokozott a gyerekkel, hozta-vitte, de a kicsi nem fejlődött semmit, nem mondókáztak, nem csináltak semmit, gyakorlatilag felügyelte, és ennyi.
Most képzett bébiszitterük van egy cégen keresztül, állítólag ő szuper, nem csak vigyáz a kicsire, hanem foglalkozik is vele.
A lányomat a húgomra tudom bízni pár órát, amúgy velem van. Másfél éves.
Jómagam is bébiszitter vagyok. Heti hat napot dolgozom, 12 órát, két gyerekre.
Kedves 6.!!!!
Szerintem a bébiszitter azért van, hogy felügyelje a gyereket!!! Annyi elég, hogy aranyos, kedves és a gyerek szereti!!!
Ha mondókázni vagy ilyesmit akarsz a gyerekednek, akkor vidd el bölcsibe oviba suliba gimibe egyetemre!!! (értelem szerűen ahogy nő a gyerek...)
Kedves kérdező!!!!
Szerintem az ismerősnek jól bevállt ember teljesen jó, barátnőm gyerekére egy 27 éves nő vigyáz, teljesen jól elvannak, holott a nőnek semmi köze sincs a babysittter.kedéshez, csak szereti a gyerekeket és pénz kellett neki, Semmi papír semmi ajánlólevél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!