Bölcsészdiplomás (magyar-angol szak) tanárokat milyen munkahelyen alkalmaznak?
miért nem vállalsz angol nyelv tanítást iskolásoknak?
sokan keresnek angoltanárt.
amúgy pedig tanári végzettséggel nem csak tanárként lehet elhelyezkedni, hanem bárhol máshol.
Magántanításból nem lehet megélni, mivel még az 1200 ft.-ot is sokallják a szülők egy 60 perces óráért.
Inkább marad a gyerek 3-as angolból vagy magyarból.
Beadtam több helyre az életrajzom ahova adminisztrációs munkát hirdettek, de a tíz ujjas gépelés alapkövetelmény, azt meg nem tanultam, illetve könyveléshez sem értek, pedig könyvelőt mindig keresnek, ezért bánom, hogy gimnázium és egyetem helyett csak középiskolát kellett volna végeznem, és lenne munkám.
Kocsmába csapost mindig keresnek, de oda nem szeretnék menni. Gyorsétterem meg nincs itt a városban.
A cégek álláshirdetéseiben meg mindig olyan követelmények vannak amivel én nem rendelkezem, mert nem azt tanultam.
Újabb diplomához meg pénz kellene.
Emiatt vagyok tanácstalan.
Mcdonalds nincs a városban sajnos.
Tesco -s és Interspar-os hirdetéseket mindig nézem, de olyan feltételeket szabnak meg, amik nekem nincsenek(pénzügyi/banki/kereskedelmi/közgazdász/jogi/ végzettség/értékesítésben jártasság, gyakorlat stb).
A pályázatomba nem írhatok bele olyan végzettséget ami nekem nincs meg, mert az hamisítás. Illetve látják a diplomámon hogy nem is lehet tanári végzettséggel pénzügyi/közgazdász ismereteim.
Köszönöm a tanácsod, de akkor valahol laknom is kellene és ugye albérlethez kellene min.1 havi kaució.
Beadtam környező városokba is a pályázatom, de hiába. ott vannak a helyiek.
Szüleimet sem hagynám magukra, mert szükségük van rám, másik városból ezt nem tudom megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!