Vannak akik alkalmaznak babysittert?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 9. 19:34
1/6 anonim válasza:
Biztos vannak, de ők nem a gyes+csp-ből élnek...
Nekem nincs, hacsak a nagymama nem mondható annak:-)Délelőtt szinte mindig nála van a kicsi.
2/6 anonim válasza:
Nem feltétlenül él jól aki "babyszitterre"szorul.Én pl vigyáztam gyerekekre,nem is egy családnál és nem voltak jómódúak de nem tudták megoldani másként.Na és persze mivel dada végzettségem nincsen igy megegyeztünk a fizetést illetően.Sztem semmi rossz nincsen eben,főleg ha a szitter szereti a gyerekeket!
5/6 anonim válasza:
3 éves a kisfiam, most kezdte az ovit.Eddig minden 2. héten beteg volt. Eddig szabin voltam, a jövő héttől vissza kell mennem dolgozni. Most baby sittert keresek, mert tanárként nem engedik a hiányzást év közben. (Már most tele vagyok helyettesítésekkel, meg vizsgáztatásokkal, hiába van április). Ha a kisfiam ennyit bege,. az egész fizum rámegy... És mi nem vagyunk a Bajnai család...
6/6 anonim válasza:
Nagyon sajnálom a picit...én amúgy pont azon gondolkodom, hogy otthagyom a papírtologatós közalkalmazotti munkám és elmegyek babysitterkedni... gyerekek között érzem csak úgy, hogy megtaláltam a helyem...csak sajnos igazi diákmunkának tartják és nincs presztízse (kiakadnak, ha mondom, hogy lassan 2 egyetemi diplomám van), pedig szerintem nagyon fontos, hogy tapasztalt és megbízható legyen az illető... Én csodálatosnak tartanám, ha egy család megbízna bennem és vigyázhatnék a gyermekükre....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!