Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan választanátok babysittert?

Hogyan választanátok babysittert?

Figyelt kérdés
A párommal sehol sem voltunk már egy éve, az én anyukám nagyon beteg, az övére nem merem bízni, mert idegbeteg, többször elkezdett már kiabálni, hogy elpityeredett a gyerek, nem tudja megetetni se, nem érdekli, hogy mikor álmos-éhes... így arra gondoltam, hogy babysitterre bízom, mondjuk heti egyszer 2-3 órát... de nem tudom, hogy merre tudnék megfelelőt találni, vagy hogyan kezdjek hozzá. A legjobb lenne valamilyen pedagógiai, esetleg óvónő, vagy dadus végzettségű szerintem..
2011. febr. 21. 20:45
 1/6 anonim ***** válasza:

[link]

Én itt adtam fel hirdetést, kevesebb mint 1 nap alatt 43 jelentkező volt. Önéletrajz + iwiwen utána néztem, plusz személyes találka. Könnyű volt dönteni. ;)

2011. febr. 21. 20:54
 2/6 A kérdező kommentje:
szuper oldal, teszek én is fel :) köszi
2011. febr. 21. 21:53
 3/6 anonim ***** válasza:

En babysitter vagyok, igaz nem Mo-n. Ebbol elek, most szuletett az elso kisbabam.

En hogyan valasztanek ha nagyon kellene mert nincs akire rabizzam a fiamat?

Nagyon nehezen - en tudom, hogy mit tudok es tudom milyen babysitterek vannak.

Igen az iwiw az egy jo dolog es ahogy hallottam a facebook is nagyon elterjedt az utobbi idoben.

Kell, hogy nyugodt legyen az illeto,jozan paraszti esze legyen es ha netalan tan felre megy a kaja a picurnak, ne kapjon sirogorcsot, hanem tudja, mit kell tenni. Beszeljen jol magyarul - ki tudja hivni a mentot pl.

Jo humorerzek! Rugalmassag es olyan aki konnyen koveti azt amit kersz tole.

2011. febr. 21. 22:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia én úgy választottam, hogy a kozmetikusom ajánlott valakit, aki gondozónő nálunk a bölcsiben, és mellette szitterkedik. Felhívtam, eljött és rögtön az első találka után úgy dumáltunk mintha ezer éve ismertük volna egymást. Ez a kettő volt nekem fontos: valakinek az ismerőse legyen, legalább valamilyen szinten, és szimpatikus legyen személyesen.
2011. febr. 21. 22:32
 5/6 anonim ***** válasza:
bölcsödei gondozónő vagyok első babával itthon. nem tudom merre laktok, de ha gondoljátok én nap közben szívesen el tudom vállalni babátokat, illetve tudok javasolni (kollégámat) ha neki és nektek is megfelel ezt már megbeszélés szerint akár estére, éjjelre is.
2011. febr. 21. 22:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem besegített 2 fiatal lány is, szimpatikusak voltak, az egyik pszihológiát is tanult de megbízhatatlanok voltak az időpontokkal, a gyerek meg zsírkrétát kakilt, legközelebb idősebb hölgyet keresnék, aki jobban megbecsüli a munkáját,felelősebb, bár lehet hogy nem csúszna mászna a kicsikkel:)
2011. febr. 21. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!