Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Poligám családok. Vélemény?

Poligám családok. Vélemény?

Figyelt kérdés

Van a TLC-n egy műsor, azt hiszem feleség társak a címe. 1 férfi, 4 feleséggel. Ti hogy látjátok ezt?

Nem ítélkezést várok, csak gondolatokat, hogy kinek mi jut eszébe, nektek menne-e ez az élet, vagy ilyesmi.

Én személy szerint nagyon érdekesnek találom, és tiszteletreméltó, ahogy így együtt élnek egy családként, és mind szeretik egymást. De én nem lennék képes rá. Meggyőződésem, hogy egyszerre csak egy emberbe lehet szerelmes valaki.

2012. jún. 25. 16:10
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
46%
Igazából úgy akartam irni a hozzászólásomat, hogy nemtől független legyen, mert teljesen mindegy ki alázza a másikat, de belegondolva, az egy erőszakon alapuló forma, az meg ritka, hogy egy nő tartson félelemben 4-5 férfit.
2012. jún. 25. 19:33
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Vagyok olyan önző,hogy azt mondom,hogy nem bírnám elviselni. Azért választott engem a párom, mert velem akar lenni, nem mással még mellettem.
2012. jún. 25. 19:58
 23/26 anonim ***** válasza:
59%

attól függ, milyen(ek) a másik feleség(ek)

ha kedvelném őket és a férj mindegyikünkkel kb. ugyanannyit foglalkozna nem érezném mellőzöttnek magam

+ a házimunka, a gyerekekkel foglalkozás is megoszlana

pl. ha beteg lennék, a másik feleség kelne fel a hajnali 1-kor felsíró gyerekhez és fordítva. egyik np ő hozná el az iskolából, másik nap én

ha nem egy kiállhatatlan, eszelősen féltékeny hárpia lenne, egész kibírható lenne a helyzet

fordítva... hát nem hiszem hogy egyszerre tudnék szeretni két vagy több férfit

de ha mégis, szerintem ők nehezebben néznék el, hogy rajtuk kívűl van más is

2012. jún. 25. 20:12
 24/26 anonim ***** válasza:

Nevetséges,és egyben undorító.Én nem ítélkezem,de nem is helyeslem.Ez a férfi biztos nem tudja mi az igazi szerelem.Elhiszem,hogy szeretetet érez írántuk,és vonzódik is hozzájuk,de kizárt hogy mindbe egyformán "szerelmes."A pasi amúgy nagy arc,4 nőt k*fél,és még el is hiteti velük,hogy ez nekik így jó :)

Amúgy a feleségeknek sem fenékig tejfel a dolog.Én láttam már több epizódot.Mikor kiderült,hogy "D" feleség terhes,"A","B","C" feleség(illetve az addigi gyerekek fele) teljesen kibukott,sírtak is.Féltékenyek egymásra.

Persze ha nekik jó,akkor csinálják,de én képtelen lennék így élni.

Mivel a 4 feleség 4 külön házban él(Las Vegasban),nem is tudom hogy oldja meg a férj.Minden este máshol?(Anno együtt éltek egyébként mind.)

Ő dolguk :)

2012. jún. 25. 20:20
 25/26 anonim ***** válasza:
Én el tudnék képzelni 2 férjet, de többet már nem, és az egyikük fontosabb lenne, a másik csak másodlagos.
2012. jún. 28. 03:14
 26/26 anonim ***** válasza:
48%
Véleményem szerint a poligámia csak egy újabb indok a b*szásra.
2013. júl. 29. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!