Poligám családok. Vélemény?
Van a TLC-n egy műsor, azt hiszem feleség társak a címe. 1 férfi, 4 feleséggel. Ti hogy látjátok ezt?
Nem ítélkezést várok, csak gondolatokat, hogy kinek mi jut eszébe, nektek menne-e ez az élet, vagy ilyesmi.
Én személy szerint nagyon érdekesnek találom, és tiszteletreméltó, ahogy így együtt élnek egy családként, és mind szeretik egymást. De én nem lennék képes rá. Meggyőződésem, hogy egyszerre csak egy emberbe lehet szerelmes valaki.
attól függ, milyen(ek) a másik feleség(ek)
ha kedvelném őket és a férj mindegyikünkkel kb. ugyanannyit foglalkozna nem érezném mellőzöttnek magam
+ a házimunka, a gyerekekkel foglalkozás is megoszlana
pl. ha beteg lennék, a másik feleség kelne fel a hajnali 1-kor felsíró gyerekhez és fordítva. egyik np ő hozná el az iskolából, másik nap én
ha nem egy kiállhatatlan, eszelősen féltékeny hárpia lenne, egész kibírható lenne a helyzet
fordítva... hát nem hiszem hogy egyszerre tudnék szeretni két vagy több férfit
de ha mégis, szerintem ők nehezebben néznék el, hogy rajtuk kívűl van más is
Nevetséges,és egyben undorító.Én nem ítélkezem,de nem is helyeslem.Ez a férfi biztos nem tudja mi az igazi szerelem.Elhiszem,hogy szeretetet érez írántuk,és vonzódik is hozzájuk,de kizárt hogy mindbe egyformán "szerelmes."A pasi amúgy nagy arc,4 nőt k*fél,és még el is hiteti velük,hogy ez nekik így jó :)
Amúgy a feleségeknek sem fenékig tejfel a dolog.Én láttam már több epizódot.Mikor kiderült,hogy "D" feleség terhes,"A","B","C" feleség(illetve az addigi gyerekek fele) teljesen kibukott,sírtak is.Féltékenyek egymásra.
Persze ha nekik jó,akkor csinálják,de én képtelen lennék így élni.
Mivel a 4 feleség 4 külön házban él(Las Vegasban),nem is tudom hogy oldja meg a férj.Minden este máshol?(Anno együtt éltek egyébként mind.)
Ő dolguk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!