Poligám családok. Vélemény?
Van a TLC-n egy műsor, azt hiszem feleség társak a címe. 1 férfi, 4 feleséggel. Ti hogy látjátok ezt?
Nem ítélkezést várok, csak gondolatokat, hogy kinek mi jut eszébe, nektek menne-e ez az élet, vagy ilyesmi.
Én személy szerint nagyon érdekesnek találom, és tiszteletreméltó, ahogy így együtt élnek egy családként, és mind szeretik egymást. De én nem lennék képes rá. Meggyőződésem, hogy egyszerre csak egy emberbe lehet szerelmes valaki.
ha nekik jó, nekem nincs kifogásom a dolog ellen...
sőt, ha lehetne, simán bevállalnék akár 5 férjet is magamnak... :)) 27/nő
Én is belenéztem már párszor. Persze a sok gyerek, meg sok- sok boldogság szerintem kicsit túl van idealizálva. Pl nekem az jött le, hogy a 3 korábbi feleség teljesen féltékeny Robynra, a legújabbra, akárhogyis tagadják, volt pár elszólásuk. Bár szerintem ez természetes is, hiszen a nők tudat alatt versengenek egymással, az a kérdés, hogy mikor borul majd ki a bili. Mondjuk az szimpatikus, hogy a pasi próbál egyenlő időt tölteni velük és hangsúlyozták is, hogy a szexuális életükben mindig csak 2-en vannak.
Mindenesetre érdekes műsor, de én tuti nem tudnék és nem is akarnék poligámiában élni...Jaj ami még a műsor alatt eszembe jutott még, hogy ugye régebben az egyik feleség meg a pasi dolgozott és így is jócskán eltudták tartani a tizenvalahány gyereket, több autóra is telt, meg nagy házra, a költözés utána meg 4 új házra, komplett új berendezésre. Bár gondolom segélyt is kapnak, meg a műsorból is folyt nekik jócskán...
Amit nem értek, vagyis nem láttam minden részt, hogy ugye Utahból költöztek el Las Vegasba, mert kiderült, hogy poligámisták. Most akkor ez nem minden államban tiltott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!