Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok a női poligámiáról?
Vannak olyan társadalmak (pl.: Tibet), ahol a többférjűség is teljesen megszokott.
Több olyan nőt is ismerek, akik nem ribizlik, teljesen igényes, okos, művelt nők, de elég nagy igényeik vannak intellektuálisan és hatalmas szexuális étvágyuk (amolyan végzet asszonya típusok), amelyet egy férfi nem tud kielégíteni.
Úgy vettem észre, hogy nemtől függetlenül vannak olyan emberek, akik nem képesek monogámiában élni.
Igényesen, partnereit megválogatva kefélne össze-vissza.
Értsd így akkor :D
Hülyeségnek tartom ezt :)
Tudom, hogy vannak ilyen nők, de ha megfigyeled, eszük ágában sincs lehorgonyozni egy mellett :) És miért is kellene ezt tenniük?
Mindenféle poligámia nélkül is azzal dugsz, akivel kedved tartja, már elnézést a kifejezésért :)
Azt gondolom, hogy élje mindenki úgy az életét, ahogy jól esik, feltéve, ha senkit nem bánt vele. :)
Én nő vagyok, és vannak intellektuális és szexuális igényeim is, de a legnagyobb igényem egy kapcsolatban a szerelem. Erősen feltételezhető, hogy olyan emberbe szeretek bele, aki intellektuálisan kielégítő számomra, a szerelemből meg következik az, hogy kívánom őt testileg is, és ha ő is szeret, megvan a szenvedély, és gátlások nélkül, szabadon szexelünk annyit, amennyi jól esik, akkor még csak gondolatban sem kellene nekem másik férfi semmilyen szinten sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!