Ha ki derülne, hogy meg csalt a férjed/feleséged mit tennél hogy gondolkoznál?
Sosem hittem, hogy ezt leírom, de: körülményektől függ.
Ha most tenné, akkor repülne, nem is kérdés.
Ha kiderülne, hogy amikor itthon voltam a gyerekkel és "kicsit megzakkantam" (úgy 5-6 hónapig tartott) és azért is ő volt a hibás ha a gyerek délben leette magát; ha itthon volt, nem engedtem babázni, ha meg nem volt itthon szidtam hogy nem segít - nos, azt megbocsátanám.
Mióta megcsaltak és szenvedtem tőle, hogy megoldódjon..azóta úgy gondolom, hogy azonnal csomagolni kell és nem ráhúzni még éveket kínlódva.
A megcsalás becstelenség és aki ezt teszi, az egyéb galádságokra is képes..a többi csak mese habbal..Ez a saját tapasztalat és akiket láttam emaitt válni vagy együtt maradni a társával, ezt vontam le. Ezt a szeretőzésre értem és nem a futó szex-kapcsoltra.
Elgondolkodnék azon, hogy mi oka volt erre? Mennyiben vagyok én a hibás, hogy nem érzi jól itthon magát? A megcsalásnak mindig oka van. Mindkét fél hibás benne.
Ha már gyerek is van, akkor nagyon meggondolnám a válást. A gyerekeknek szükségük van mindkét szülőjükre. Ők fontosabbak, mint az én sértettségem.
Nálam úgy derült ki,hogy véletlenül meghallottam a szerelmes beszélgetését,hírtelen felindulásból a lába elé vágtam két porcelántányért (na azt megbántam,mert nem csak a tányérok törtek szét,hanem a padlómat utána meg kellett csináltatnom)és szakítottam.
A pofátlanság az egészben az volt,hogy már így is gyűlt a dolog és nagyon el volt már jó ideje szállva magától,hogy én meg vagyok neki,és bármit megtehet,hogy már arra sem vigyázott,hogy meghallom a telefonját,de aztán megtapasztalta a tutit.
Azóta is vissza akar jönni.
Leültetném és átbeszélnénk. Főleg a hazugság részét, mert önmagában az, hogy mással lefeküdt, néhány behatárolható okra visszavezethető mindenkinél (unalom, újdonság varázsa, esetleges otthoni elhanyagolás, érzelmi üresség, stb).
A válaszai és reakciója fényében döntenék a továbbiakról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!