Mit szólnál, ha a párodtól sárga rózsát kapnál Valentin napra? Nem gondolkoznál el, hogy miért nem vöröset vett?
Nem a Valentin napon van a hangsúly, hanem a rózsa színén. Amikor megkérdeztem, miért sárgát vett, azt mondta az az öröm színe. Na persze, hihető :D
A párjának az ember nem vörös rózsát vesz?
Eddig kb 3szor kaptam tőle rózsát a 3 év alatt, de mindig fehér-sárga verzió volt.
Én annak is örülnék, ha a férfi, akit szeretek, velem lenne. Ha még rózsát is kapnék tőle, baromira nem érdekelne a színe....
Szerintem örülj neki és kész.
Hát nem tudom, én vöröset kaptam az a vér és szerelem színe. Világosítsd fel a párodat, hogy a színek jelképek egyben.
Rákerestem a neten:
"
A sárga színt a nappal azonosítják - amely felvidítja az embereket. Ez a virág a jelképe a plátói szerelemnek, amely mögött nincsenek valódi, romantikus érzelmek. Ha ilyen színű virággal érkezik a kedves a randevúra, gondolkozz el a folytatáson..."
Lehet igazatok van, s én gondolom túl. Nem hiába nő vagyok:)
Csak azt tudni kell, hogy elég nehezen indult a kapcsolatunk.Pár hónap után azt mondta nekem, hogy ő nem szerelmes belém, s hiányzik valami a kapcsolatunkból. Ezt az első évben eljátszotta vagy 3szor.
Valamiért együtt maradtunk mégis, viszont bennem a tüske ott maradt, hogy nem is szeret igazán, s talán kényelemből van velem. Én vagyok az első komoly kapcsolata egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!