Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál, ha a párodtól...

Mit szólnál, ha a párodtól sárga rózsát kapnál Valentin napra? Nem gondolkoznál el, hogy miért nem vöröset vett?

Figyelt kérdés

Nem a Valentin napon van a hangsúly, hanem a rózsa színén. Amikor megkérdeztem, miért sárgát vett, azt mondta az az öröm színe. Na persze, hihető :D

A párjának az ember nem vörös rózsát vesz?

Eddig kb 3szor kaptam tőle rózsát a 3 év alatt, de mindig fehér-sárga verzió volt.

2013. febr. 15. 18:38
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
78%

Lehet két kérdésem??

1. A szára színével meg voltál-e elégedve?

2. Te mit adtál neki Valentin napra?

2013. febr. 15. 22:49
 42/49 anonim ***** válasza:
60%

"S tényleg rossz érzés, hogy sose mondja, hogy szeret."

Kérdésem, hogy ilyen volt mindig is? Tehát sose hallottad tőle, hogy szeret vagy az elején még igen, később már nem? Ha az elején sem, akkor ki kellene békülnöd azzal, hogy ő ilyen. Vannak ilyen emberek, akik nem tudják kimondani, hogy szeretlek. A tettei a lényegek, nem az, hogy mit mond. Ha kimondaná, de nem gondolná komolyan és fűvel-fával csalna, az jobb lenne? Érzésem szerint te még elég fiatalka lehetsz (lehet, hogy írtad) és naiv. A gondolkodásod mindenesetre erre vall.

2013. febr. 16. 08:07
 43/49 anonim ***** válasza:
76%
Miért kell mindenbe belemagyarázni valamit? Örülj a virágnak és kész!
2013. febr. 16. 09:22
 44/49 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem is gondolt bele a színébe, férfiból van. Inkább a szándékot értékeld, hogy kaptál és ne a színén agyalj. Biztos hogy nem volt semmi hátsó szándék benne ezzel kapcsolatban, csak egyszerűen kedveskedni akart és lehet, hogy neki nem tetszik a piros szín.
2013. febr. 16. 09:34
 45/49 anonim ***** válasza:
30%

Szerintem itt az a probléma, amit az első oldal végén írtál. Nem vagy biztos ebben a pasiban. Ha az lennél, fel se tűnt volna a virág színe.

40-es: nekem nem úgy tűnik, hogy itt az exed volt az elmebeteg, már bocs.

2013. febr. 16. 09:42
 46/49 anonim ***** válasza:
11%
Aha, mert szerinted az miféle emberre vall, aki éveket képes valaki mellett lehúzni különösebb vonzalom nélkül? Biztosan kiegyensúlyozott, egészséges érzelmi-lelki alkatra vall...
2013. febr. 16. 12:05
 47/49 anonim ***** válasza:
100%
(off: utolsó, és ki az, aki hagyja, hogy a másik hülyét csináljon belőle azzal, hogy nyilvánvalóan tesz rá és az érzéseire, csak kényelemből van vele? ennél megalázóbb a világon nincs... és ha a csaj ezt 2 évig tűri, akkor ott nem CSAK a pasival volt gond, hiszen a lány 2 évig szó nélkül pitizett neki.)
2013. febr. 17. 00:13
 48/49 anonim válasza:
Azon miért nem gondolkozol hogy a trolibusz miért nem sárga?!
2015. febr. 15. 13:36
 49/49 anonim ***** válasza:
orulnek mert az a kedvenc viragom, az volt a menyasszonyi csokrom is.
2022. febr. 24. 08:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!