Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál, ha a párodtól...

Mit szólnál, ha a párodtól sárga rózsát kapnál Valentin napra? Nem gondolkoznál el, hogy miért nem vöröset vett?

Figyelt kérdés

Nem a Valentin napon van a hangsúly, hanem a rózsa színén. Amikor megkérdeztem, miért sárgát vett, azt mondta az az öröm színe. Na persze, hihető :D

A párjának az ember nem vörös rózsát vesz?

Eddig kb 3szor kaptam tőle rózsát a 3 év alatt, de mindig fehér-sárga verzió volt.

2013. febr. 15. 18:38
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan? Virágok meg színek jelentése??

Most komolyan eszerint nem kaphatnék fehér vagy vörös kálát mert az temetési virág??

20N

2013. febr. 15. 20:24
 32/49 A kérdező kommentje:

Jójó, lehet, hogy igazatok van. Én vagyok túl érzékeny. S tényleg rossz érzés, hogy sose mondja, hogy szeret.

Meg amit írtam is, ahogy kezdődött a kapcsolatunk, amiket mondott, s olyan, mintha ezzel akarná jelezni, hogy azóta sem változott semmi.

2013. febr. 15. 20:29
 33/49 anonim ***** válasza:
62%

a kála temetési virág?ebből volt a menyasszonyi csokrom és a teremdekor...:D

Viszont kérdésedhez kapcsolódva,nem vesztegetnék éveket az életemből egy olyan férfira,akiről nem érzem,h szeret..Viszont valószínűbbnek tartom,h te is tisztában vagy vele,h szeret,csak egyszerűen nem úgy teszi,ahogy elvárod tőle,és ez zavar téged..Ez viszont nem az ő problémája(vagyis de,az övé,mert sosem lesz elég jó neked..)

Ezt ma olvastam,szerintem nagyon igaz:Azt adom, amim van, te pedig megbecsülöd. Cserébe nekem adod, amid van - és nem azt, amit szeretnék -, én pedig megbecsülöm. Lemondok arról, hogy más embert faragjak belőled, és te is lemondasz arról, hogy más embert faragj belőlem. A többit pedig bízzuk az évekre.

2013. febr. 15. 20:46
 34/49 anonim ***** válasza:
100%

15 eve elek együtt a ferjemmel... 5, igen jol olvasod 5 alkalommal mondta, hogy szeret. Egyszer meg nagyon az elejen (bar az meg a megszerzes resze volt), eljegyzesnel, esküvö napjan es a 2 gyerekünk születesenel. De erezteti velem es ez a legfontosabb!

Barataink szoktak mondani, hogy a szekely viccet a ferjemröl mintaztak:

Szekely asszony: Te apjuk sose mondod, hogy szeretsz engem.

Szekely ember: Egyszer elmondta, majd ha valtozas lesz szolok.

2013. febr. 15. 20:49
 35/49 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!Igazán kedvesek vagytok, hogy időt szántatok rá.

Nem azzal van a bajom, hogy nem elég, amit ad, hanem attól félek, hogy nem szerelemből teszi, hanem illemből.

2013. febr. 15. 20:57
 36/49 anonim ***** válasza:
100%

Ez már nem az a világ, ahol ennyire részletbemenően üzengetnek szimbólumokkal az emberek. Többek között azért se, mert ma már ha valamit gondolsz, azt kimondhatod. (Majdnem mindent. :))

Gondolom azért kaptál sárga rózsát mert a barátodnak eszébe se jutott, van-e jelentésbeli különbség a vörös és a sárga rózsa között. Vagy mert tetszik neki a sárga rózsa. Ennyi. Ha te a vöröset szereted, akkor mondd meg neki.

2013. febr. 15. 21:33
 37/49 anonim ***** válasza:
61%

illemből..És illemből is van veled,igaz?Neked tényleg komoly bajod van az önértékeléseddel...Ha ennyire nem érzed jól magad mellette,akkor miért vagytok együtt?

Nekem a férjem mondta néhány hete,h ő nem szerelmes belém..De azt is hozzátette,hogy ettől ne gondoljam azt,hogy nem én vagyok számára a minden és a legfontosabb...A szerelem hol jön,hol megy..szerencsés esetben ugyanaz iránt az ember irántfel lángol ..Mert a szerelem a pillangók a gyomorban,a szívdobogás,stb..Ez nincs mindig..napuff,nem megyek ettől a falnak,nem fogok válni,mert tudom,hogy egy életen át mellettem szándékozik maradni,mert amit érez,az jóval több,mint a "szerelem"..

2013. febr. 15. 21:47
 38/49 anonim ***** válasza:
61%
Úristen, én nem hiszem el, hogy valaki képes ezen problémázni... pedig én is NŐ vagyok!
2013. febr. 15. 21:53
 39/49 anonim ***** válasza:
68%
Ja, most olvasom, hogy eleve nem is szerelmes beléd. Én inkább ezen problémáznék, nem a rózsa pirosságán, mert ez viszont tényleg elég komoly baj.
2013. febr. 15. 21:55
 40/49 anonim ***** válasza:
87%
Egyébként a párod megdöntötte az én exem negatív rekordját, ami azt illeti. Ő ugyanis 2 évig volt el velem úgy, hogy csak az én részemről volt szerelem a kapcsolatban, ő kezdettől fogva nem volt belém szerelmes, csak elvolt, ki tudja milyen okból, talán kényelemből, mert végülis nem volt neki rossz velem. Azt hittem, még egy ilyen elmebeteg f*sz nincs a világon (a barátaim is ezt mondták, hogy ilyet még nem hallottak), aki 2 évig képes ellenni a barátnője mellett úgy, hogy nem volt szerelmes, de akkor a drága párod tényleg viszi a pálmát a 3 évvel:D Dobd ki a francba, keress olyat, akivel kölcsönösen szerelmesek lesztek. A pasid úgyis ott fog hagyni, amint beleszerelmesedik egy lányba úgy igazán, mivel épp ez hiányzik neki.
2013. febr. 15. 22:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!