Mit szólnál, ha a párodtól sárga rózsát kapnál Valentin napra? Nem gondolkoznál el, hogy miért nem vöröset vett?
Nem a Valentin napon van a hangsúly, hanem a rózsa színén. Amikor megkérdeztem, miért sárgát vett, azt mondta az az öröm színe. Na persze, hihető :D
A párjának az ember nem vörös rózsát vesz?
Eddig kb 3szor kaptam tőle rózsát a 3 év alatt, de mindig fehér-sárga verzió volt.
Figyi csak!
Lehetséges, hogy a virágárusnál (ahol a párod volt), már elfogyott a vörös rózsa. :D
A páfrányos vagyok
Több megoldás is lehet:
ad 1: elfogyott a vörös rózsa
ad 2: drága volt a vörös rózsa
ad 3: ő egy egyéniség és csakazért se fog vörös rózsát venni
ad 4: utálja a vörös rózsát
A helyes megoldás bekarikázandó :D
Kaposzta viragbol, gerberabol es napraforgobol all a csokor amit kaptam... Nem, hogy piros, de meg rozsaszin sincs benne :D :D :D
Azt hiszem meg ma elvallok...
Én is majdnem sárga virágot (sőt nem is rózsát) vettem. És miért ? Mert szebb és vidámabb volt a cserepe. Végül vörös rózsa mellett döntöttem. De ilyenen kiakadni...
Annyira nő vagy. A férfiak nem virág színnel meg a testszőrzet dőlési szögével üzengetnek.Ha akarnak valamit elmondják.
Azért ez engem meglep. Végre valaki vesz rózsát, és ahelyett hogy örülnél neki, problémázol hogy miért nem vörös..miért sárga..
Tényleg nem tudjátok jó dolgotokban hogy mit találjatok ki.
Ha nem kapsz semmit az jobb lett volna??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!