Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál, ha a párodtól...

Mit szólnál, ha a párodtól sárga rózsát kapnál Valentin napra? Nem gondolkoznál el, hogy miért nem vöröset vett?

Figyelt kérdés

Nem a Valentin napon van a hangsúly, hanem a rózsa színén. Amikor megkérdeztem, miért sárgát vett, azt mondta az az öröm színe. Na persze, hihető :D

A párjának az ember nem vörös rózsát vesz?

Eddig kb 3szor kaptam tőle rózsát a 3 év alatt, de mindig fehér-sárga verzió volt.

2013. febr. 15. 18:38
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
100%
Nem kaptam semmit sem. (Pedig együtt élünk). Én is megyek válni.
2013. febr. 15. 19:02
 22/49 A kérdező kommentje:

Oké,de olvassátok el, amit később írtam kommentbe, hogy miért aggaszt!:)

Miért van bennem a tüske.

Ja és persze sose mondja, hogy szeret.

2013. febr. 15. 19:09
 23/49 anonim ***** válasza:
100%

En most tenyleg, komolyan megkerdeztem a ferjemet, hogy tudja-e a virag szinek jelenteset...

Nezett ram, mint borju az uj kapura es közölte, hogy örüljek neki, hogy a szülinapomat es ünnepeket nem felejti el es barmilyen viragot is vesz nekem, ha eszebe jutok... :D

Szerintem a ferfiak nagy resze hasonloan gondolja, mint a ferjem :)

2013. febr. 15. 19:18
 24/49 anonim ***** válasza:
95%

Én se kaptam semmit... pedig megkérdezte előtte mit szeretnék..

minnyá' kidobom.. :)

2013. febr. 15. 19:20
 25/49 anonim ***** válasza:
85%
Majd akkor gondolkodj el ha nem vesz semmilyent:)))elmegy valentin nap alkalmából a haverjaival sörözni.Nagyon ráérsz ilyen hülyeségeken meditálni
2013. febr. 15. 19:24
 26/49 anonim ***** válasza:
91%

Kis mama vagyok lángost kívántam ,napok óta . A férjem hazafelé látott 1 lángosost igy lángost hozott : A virág pedig raffelló csokor volt .

Nem az számit mint kapsz hanem ahogy adják,és ha kapsz az számit ,hogy akkor rád gondoltak ::

Te mit vettél neki ??

2013. febr. 15. 19:27
 27/49 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem kérdezed meg a párodat, hogy miért a sárgát választotta? (nem vádlón, csak érdeklődő hangsúllyal)

Én 12-én kaptam egy sárgát, csak úgy, mert a férjem fel akart vidítani, fel is vidultam, olyan helyes itt az asztalon most :) Örülj neki szerintem :)

2013. febr. 15. 19:43
 28/49 anonim ***** válasza:
90%

Az megértem, hogy emiatt nehezen bízol benne. Nekünk is érdekes indul a kapcsolatunk és sokáig kételkedtem, hogy vajon tényleg szeret e. Aztán történt egy két dolog, amióta tényleg elhiszem és azóta egy percig nem kételkedek benne. :)

Viszont! A férfiak virág és virág között nem igazán látják a különbséget. Legalábbis a legtöbb férfi. Neki a rózsa csak egy rózsa. Lehet, hogy azért kaptál sárgát, mert úgy volt vele, hogy mindig mindenki vörös rózsát ad és az már annyira elcsépelt, vagy egyszerűen csak nagyon megtetszett neki a sárga.

A fehér rózsával pedig szerintem szintén nincs baj, mert gyönyörű.

Az pedig hogy melyik színnek mi a jelentése...

Ez olyan minthogy a pasiknak 9 szín létezik. Sárga narancs piros kék zöld lila rózsaszín feket fehér. Olyan hogy menta meg mályva..pff. :)

2013. febr. 15. 19:46
 29/49 anonim ***** válasza:
100%

Azt hittem ez a kérdés nem komoly.... :D

Ugyan már! Nehogy már a színén vacakolj, örülj, hogy kaptál, van aki pl. nem kapott semmit....

2013. febr. 15. 20:07
 30/49 anonim ***** válasza:
81%

én úgy tudom, a sárga rózsa a hűtlenség jelképe.

DE ettől függetlenül magán a dolgon nem akadnék fönt, lévén, hogy az emberek 99%-ának fogalma nincs a virágok jelentéséről. boldog lennék, hogy gondolt rám, örülnék neki.

viszont azt nem értem, ha érzed, hogy nem szerelmes beléd, minek vagytok még együtt? én nem húznám az időmet vele, főleg ha fiatal vagyok.

2013. febr. 15. 20:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!