Ha ki derülne, hogy meg csalt a férjed/feleséged mit tennél hogy gondolkoznál?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 21. 18:46
11/17 anonim válasza:
Nálam már a csók is jó bőven megcsalás. A párom még a kapcsolatunk legelején, részegen lekapott egy buliba egy lányt. Bevallotta. Nem veszekedtem,csak nagyokat hallgattam. Elmondta, hogy neki ez sokkal jobban fájt, mintha elhagytam volna..hogy látta ahogy szenvedek. Megbánta, azóta vigyáz magára. Megérezte mit veszít. Ha mással lefeküdne, nem tudom, hogy reagálnék. Megérthető, hogy megesik az, hogy az embernek van egy gyenge perce, de, hogy egy gyenge félórája, az már nem.
12/17 anonim válasza:
Én nem tudnám elfelejteni. Na most két lehetőség van az illető aki megcsal valakit szimplán egy gerinctelen figura, a másik lehetőség hogy a megcsalt fél is hibás volt valamiben. De mindkét esetben szakítanék/válnék.
Mert hiába lettem volna én is hibás (elhanyagoltam stb.) a történtekben részben, a megcsalás sunyi részét nem érdemeltem volna ki. A problémáját meg kellett volna osztania velem és ha nem oldódik meg és a helyzet kilátástalan, válni és utána keresni másik félt..
13/17 anonim válasza:
Sok mindentől függ. Mennyire sűlyedt le emberileg az illető, mennyire kötődnek hozzá a gyerekek. Ahol gyerek van ott első az ő érdekük.
14/17 anonim válasza:
A félrelépőt nem nézi, hogy emiatt szétszakadhat a családja. Nem érdekli sem a párja, sem a gyerekei kizárólag saját maga. Ha nem így lenne nem lépne félre, hiszen tisztában van vele mit kockáztat. Ezek után miért a megcsaltnak kellene a család érdekeit nézni és lenyelni mindent?
15/17 anonim válasza:
Hát azon, hogy sz@r került a ventilátorba.
16/17 anonim válasza:
Akármennyire fájna válnék/szakítanék. Annyira elveszne a bizalmam, hogy sose tudnék többet bízni. Így is féltékenyebb típus vagyok, de ha megcsalnának és együtt maradnék továbbra is a párommal, akkor csak az menne, hogy megölném a féltékenykedéssel és éveken keresztül a fejéhez vágnám a dolgot minden nap. Szóval kb. tönkretenném magam idegileg. Ennek nem lenne értelme.
17/17 anonim válasza:
Egészségére, ha hozzám jön haza addig nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!