Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ex-barátnő esküvőjére elmennél, ha meghívna?
Az a helyzet, hogy néhány hét múlva férjhez megy az exem, akivel bár már 4 éve szakítottunk, a mai napig beszélőviszonyban vagyunk és a családjával is megmaradt egy normális kapcsolat.
Meghívott az esküvőre, amire elsőre igent mondtam, de most egy kicsit gondolkozóba estem, hogy mit keressek én ott.
Csak feszélyezve érezném magam, eszembe jutna az a pár év, amíg együtt voltunk.
Nem tudnám magam olyan felszabadultan érezni, mint egy haver vagy rokon esküvőjén.
Ilyen előzmények után elmennél? És mivel indokolnád, hogy mégsem mész? Valami kamu dolog, vagy az igazság?
Ha jóban maradtunk, én elmennék fordított esetben. Van olyan exem, akivel úgy-ahogy beszélünk, és őszintén tudtam neki gratulálni a boldogságához, annak ellenére, hogy nem olyan szépen váltunk el.
Én valószínűleg az aktuális párom miatt nem mennék el, mert egyrészt, ha nélküle, az gáz, mert félreérthető; ha meg vele... nos, aligha érezné jól magát az exem mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!