Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennél az esküvőjére?
Ebben az esetben nem mennék el. Ismerős a szitu, anyukámnak van egy öccse, akivel a nagyim halála óta nem is beszéltek. Ha ott házasodna a gyereke és meghívna (ami szerintem nem fog megtörténni), mi se mennénk el.
Esetleg átdobnám az ő térfelére a labdát és írnék, hogy köszönöm a meghívást, de az időpont nem megfelelő, viszont ha van kedvük máskor szívesen találkozhatnánk. Ha tényleg szeretne kibékülni, akkor így nyitva maradna a dolog és rajta múlna, hogy akar-e közeledni vagy sem.
Csak egy ötlet, de mi van akkor, ha ez most egy olajbogyó ág? Erre nem gondoltál?
Én még nem is hallottam olyanról, hogy valaki személyesen vinne el meghívót bárkinek az esküvőjére és nem pedig postán vagy neten küldené el, bár nem vagyok vidéki. Lehet, hogy ott így szokás? Nem tudom...
Én elmennék, de csak az esküvőre, a lagzira már nem (bár nem tudom, hogy meghívtak-e mindkettőre egyáltalán). De az unokahúgom nagy napjából nem szeretnék kimaradni és kihagyni a gratuláció és békülés lehetőségét.
26n
Én is elmennék, közeli a rokoni kapcsolat. Az unokahúgoddal is összevesztél, vagy csak a testvéreddel?
A te döntésed, neked kell tudnod, hogy mit teszel. Ha az embernek a szülei már nem élnek, csak a testvérei vannak életben, jó ha jóban vannak. Tudom, nem te tehetsz róla, hogy megromlott a kapcsolat, de talán most megjavul és minden jó lesz köztetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!