Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Elmennél az esküvőjére?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmennél az esküvőjére?

Figyelt kérdés
Anyukánk halála óta nem találkoztam egyik testvéremmel sem.Én ápoltam Anyut, és úgy gondolták tartozom nekik, mert a megtakarított pénzéből nem maradt semmi, vagyis abból a pénzből, amit a temetésére gyűjtött. Megjegyzem, azért nem maradt, mert kölcsönkérték és "elfelejtették" visszaadni neki. Hallgattam róla, de van bizonyítékom, és úgy gondoltam addig nem szólok, amíg nem támadnak. Nem támadtak, de nem is találkoztunk azóta. Most az egyik testvéremnek a lánya férjhez megy. Kaptunk értesítőt és meghívást. Nem tudom mit tegyek? Mi is meghívtuk őket annak idején, hogyan oldjam meg ezt az egészet? Az unoka hugomat minimum 6 éve nem láttam. Semmi kapcsolatunk nincs vele. Illemből hívtak vissza? Tudom, egy lehetőség lenne a kibékülésre, de nem hiányoznak. Borzasztó, de azóta nyugodtabb vagyok, bár nehezen élünk. Mit mondjak, hogyan viselkedjek, ha netalán személyesen is eljönnek meghívni?
2014. júl. 9. 08:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem se menjetek.
2014. júl. 9. 14:59
 12/14 anonim ***** válasza:
Elmennék, de csak a szertartásra.
2014. júl. 9. 18:14
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem. Küldenék nekik egy szép képeslapot (postai úton), és sok boldogságot kívánnék az ifjú párnak (merthogy nem ők a haragosaim, tehát nem rajtuk verem le a problémát).
2014. júl. 9. 19:43
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönet minden válaszért, mindegyik hasznos volt számomra. Azzal is egyetértek, aki úgy gondolja, hogy talán egy lépés a kibékülés felé. Sőt a szertartásra is gondoltam, de egy helyen lesz minden. Természetesen a döntést nekem kell meghoznom, de ha már van egy ilyen kérdezős lehetőség, gondoltam megkérdezem más mit tenne a helyemben. Igen egy segítőkész testvér mindig jól jönne, de minek az olyan, aki a legnagyobb bajban magamra hagyott? Nem tudom magam rászánni, hogy elmenjek :( Ez az egész csak felkavart. Köszönöm a válaszokat!
2014. júl. 10. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!