Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvö elötti pánik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvö elötti pánik?

Figyelt kérdés
Eddig minden almom az volt hogy feleseg legyek.Mar megvan a datum.De valahogy bizonytalan vagyok,nem tudom mi ütött belem.massal is volt ilyen?ez csak panik?vagy belülröl jövö elöjel?masnal id volt de vegül minden jol alakult?26 N
2016. nov. 9. 14:43
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Nekunk most szombaton volt a lagzink, de semmifele ketseg, felelem, feszenes nem volt bennem. Igazabol izgatott voltam, de semmi miatt nem aggodtam. Se a kaja, se az idojaras, semmi miatt. Csak arra gondulunk, hogy ferj es feleseg leszunk, a lagzi miatt megtettunk mindent, hogy a leheto legjobban sikeruljon, innentol kezdve az a dolgunk, hogy elvezzuk a dolgot. :)

Nem lett tokeletes, mert a vegere elkezdett esni az eso, de ugy vagyunk vele, hogy rosszabb is lehetett volna. Par ho apja meg aggodtunk ezen, de par hete mar tenyleg nem erdekelt semmi, csak az, hogy ossze fogunk hazasodni. :))

Szerintem sem normalis ilyet erezni, mit amilyet te erzel. :-/

Paroddal beszeltel errol?

2016. nov. 11. 08:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!