Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvö elötti pánik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvö elötti pánik?

Figyelt kérdés
Eddig minden almom az volt hogy feleseg legyek.Mar megvan a datum.De valahogy bizonytalan vagyok,nem tudom mi ütött belem.massal is volt ilyen?ez csak panik?vagy belülröl jövö elöjel?masnal id volt de vegül minden jol alakult?26 N
2016. nov. 9. 14:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

"Eddig minden almom az volt hogy feleseg legyek"

Nő vagyok, több, mint tíz éve házas, de ezen a mondaton fennakadtam. Mert mi lesz, ha feleség leszel?! Máshol fog felkelni a nap, másképp néz rád a közértben a pénztáros, vagy külön kedvezményt kapsz miatta a vonaton?!

Abszolút nem jelent semmilyen változást ahhoz képest, ahogy előtte éltél, pont ugyanaz leszel, nem történik semmi.

Ha a házasságtól valami Nagy Változást vársz, és ezért akarsz férjhez menni, akkor felejtsd el. Semmilyen katarzist nem fogsz átélni feleségként. Csak macera lesz átíratni az okmányaidat az asszonynévre.

Ilyen elvakult "mindenáron férjhezmegyek" nők szoktak abba a csapdába esni, hogy nem olyan pasit keresnek, akivel boldogan le tudják élni a következő 30-50 évet, hanem olyat, aki hajlandó elvenni feleségül. Pedig nem az számít, hogy férjhez mégy, hanem az, hogy KIHEZ mész férjhez.

Az esküvő előtt ezért pánikolsz, ezért agyalsz ilyeneken, hogy innentől csak egy emberrel fogsz szexelni, hogy nagyobb elköteleződés, stb. Ha jól választottál volna, akkor legfeljebb azon izgulsz, hogy ne essen az eső, a Józsi bácsi meg ne legyen se.ggrészeg már a szertartásra. Mert már nem vagy benne biztos, hogy ilyen lovat akartál...

Nem ma mentem férjhez, asszisztáltam pár barátnőm házasságához is, és hidd el: aki jól választott, az nem pánikolt. Aki pánikolt, az nem választott jól, és pár éven belül ő is rájött.

2016. nov. 9. 17:10
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Tökéletesen leírta a 13-as, minden szóval egyetértek és teljesen ugyanezek a tapasztalataim a saját környezetemben és a saját házasságommal kapcsolatban.

Lefogadom, hogy itt nem lesz holtodiglan.

2016. nov. 9. 18:49
 13/21 anonim ***** válasza:
Én #12-vel értek egyet teljes mértékben.
2016. nov. 9. 19:17
 14/21 A kérdező kommentje:
A parom igenis kiallt mellettem a 6 ev soran,es egy sulyos betegsegbol felepulve igenis osszeakarunk hazasodni,a penzrol meg annyit h a csaladot is segiteni kell,mig mast 40 evesen az anyja segiti,nalunk mi segitunk mert amikor szukseg volt rajuk mindig mellettunk alltak.ez a legkevesebb,sajnos nem tudok kihuzni a fenekunkbol 1 milliot.bar azt irtok amit akartok.a ti eletetek a tokeletes.
2016. nov. 9. 19:21
 15/21 anonim ***** válasza:
74%

"Addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér!"

Ismered ezt a mondást, kedves Kérdező?

Mi a fenének kell neked egymilliós esküvő, ha nincs rá keret? És mi a fenének tervezel gyereket ilyen anyagi és érzelmi helyzetben?

Te nemcsak a házasságod fogod elszúrni már rögtön a legelején, hanem a saját gyereked életét is.

És erre nem mentség az, hogy te kit segítesz, meg kit nem. Felnőtt ember vagy (már ha az vagy), az életedért így csak te vagy a felelős!

2016. nov. 9. 20:52
 16/21 anonim ***** válasza:
Nagyon szép dolog, hogy támogatjátok a szülőket. Senki nem mondta, hogy nekik kellene előrántani 1 milliót. Csak annyit, hogy nem adnám el a kocsit azért hogy 1 milliós esküvőt tartsak. Akkor inkább szűk körűt, és a gyerekre spórolnék. De egyébként a kérdés ugye nem ez volt. Az izgalom amiatt hogy jó idő legyen, finom a kaja, minden szupi legyen, meg úgy önmagában ez a jól eső érzés, hogy összeházasodtok, ez normális. A pánik nem normális. Azt se mondta senki hogy nem szereted a párod. De valami akkor sem stimmel.
2016. nov. 10. 08:53
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmas, hogy a 12-13-as választ töröltetted, pedig azok tényleg hasznosat voltak. Ok, nem azt írták, amit hallani akartál, de tudod, az igazság néha fáj ;)
2016. nov. 10. 09:04
 18/21 A kérdező kommentje:
H-h toroltettem?nalam mutatja
2016. nov. 10. 10:48
 19/21 A kérdező kommentje:
Ez lehet nem is panik,csak felek izgulok hogy boztos jo feleseg leszek e,biztos jo anya leszek e.Tudom h a gyermekemnek mindent megfogok adni.Az autot azert adjuk el mert 2 van,fel eve uj munkahelyen van a varosban nem kell most 50 kmt ingaznom nap mint nap,nehez fenntartani es nincs is nagy szulseg most ra,ezert eladjuk 15 eves autoroö van szo.Ezt a penzt akarjuk az esküvöbe fektetni,van sporolt penzunk,van 500 000 ftunk amit az utobbi evekben sporoltunk,es pont ezert is adjuk el a kocsit sporolunk addig hogy ne ahhoz kelljen hozzanyulni.Tudjuk h meg a baba elött is sok mindenre gondolni kell möst pl azert egy gyerekszoba.erre felrevan rakva a penz.Nem akartunk hazassagot egyenlöre de sokan mondtak h egy hazassag kell es igazuk van.Ugy teljes a csalad,Ferj feleseg es majd egy baba,de a baba azert odebb van meg 2-3 ev mulvara terveztuk es tervezzük most is.Nehez volt az utobbi par evünk,csak annyira furcsan ereztem magam tegnap.de tudom h minden rendben.A paromnal jobn embert nem is kivanhatnek,vannak hibai termeszetesen de hat kinek nincs :) tegnap nem tudom miert voltam morci es nem is igazan ugy ertettem a dolgokat.Remelem h minden rendben lesz velem,az orvosok szerint meggyogyultam de sajnos kontrollokra kell jarnom.Csak panik felelem lett urra rajtam h netan elhagy a ferjem,h jo feleseg leszek e.aki a gyermekere es a ferjere is megfelelö idöt tud szanni,remelem h mar normalis eletünk lehet.Ma mar vilagosabban latom a dolgokat,es amugy igazatok volt.Sokat gondolkodtam.De tudom h barmi lesz erös leszek,ahogy eddig is es ahogy masok is
2016. nov. 10. 11:03
 20/21 A kérdező kommentje:
Kedves 10-es!Nem virutunk az esküvöbel sztem 50 ember akik a csalad tagjai nem viritas,egyszeruen 3hetig kerestuk a helyszint igy egy olcsobb helyen lesz,a zenesz ismerösünk nincs igy fizetni kell,a vöfelyt a dekoraciot a fotost videost!jovo szeptemberben lesz az esküvönk es 50 kmtes körzetben is nagyon nehez volt intezkedni,azt mondta a vöfely nagyon megnött a hazassagok szama,a jövö eve teljesen be van telve idöpontokkal.egyszerüen itt mi felenk egy före 10 000 ft minden,plussz a zenesz vöfely fotos videos,a helyszin berles a ruha,az öltöny könnyen összejön ennyi penz.semmi extra nem lesz az esküvön meghiddt napnak tervezzük.mi nem felvagni akarunk amugy is egy erdö melyen levö kis vadaszhazban gyönyörü toval es fakkal parkal körülveve lesz,inkabb itt mint meg dragabbert egy varosi etteremben,ali nem most hazasodik göze sincs milyen arak vannak.Sok mindent magunk keszitünk majd ennyivel is olcsobb lesz,nem tom mennyi lesz a vege de nem 3-400 000.
2016. nov. 10. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!