Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Halál eset az esküvő előtti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Halál eset az esküvő előtti hetekben? (Bővebben lent! )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Érdekelne, hogy valakinek a család, baráti, ismerős körében előfordult-e már az esküvő előtti hetekben halál eset. Menyasszony vagy vőlegény, vagy közeli rokon. Ha közeli rokon, akkor megtartották-e az esküvőt. Ha a menyasszony vagy a vőlegény akkor évekkel később hogyan alakult a másik félnek az élete. Minden választ szívesen fogadok.

2015. júl. 14. 13:35
 1/9 anonim ***** válasza:
85%

Hű, érdekelne, hogy ez hogyan jutott eszedbe...

De a tárgyra térve: nekem jövő hónapban lesz és az egyik közeli családtagom beteg. Nem lenne különösen váratlan esemény, ha meghalna. Folyton ezen töröm az agyam, hogy mit tennék, ha meghalna előtte. Egy részt túl sok kedvem biztos nem lenne a hacacáréhoz, másrészt viszont egy valag pénzt kifizettünk már az esküvőre (és lehet megkövezni, hogy milyen önző és kegyeletsértő, meg mit tudom én mi vagyok), de valószínűleg megtartanánk akkor is az esküvőt. Biztosan szolíd hangulatban, de az élet megy tovább és azzal sajnos senkit nem tudok sehonnan visszahozni, hogy 2 hétre félre dobom az életemet, utána meg pillázok, hogy bssza meg, egy kocsi árát dobtuk ki az ablakon, mert 2 hétig a párnámba borulva bőgtem hót fölöslegesen, mert senki nem támadt fel a könnyeimtől.

2015. júl. 14. 13:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
igen, volt rá példa. tesóm esküvője.. a menyasszony mamája pont egy héttel az esküvő előtt. de megtartották, mert minden le volt foglalva, ki volt fizetve.
2015. júl. 14. 14:09
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
Ha nem váratlan tragédia, akkor szerintem meg kell tartani, ha én lennék a halott, nem érezném kegyeletsértésnek, sőt akkor neheztelnék, ha miattam elhalasztanák. A halál teljesen természetes dolog, ugyanúgy hozzátartozik az élethez, mint a születés vagy az esküvő. Jó esetben az esküvő is új születéshez vezet, ami egyensúlyozza a halált, ez az élet rendje. Tehát nem azért tartanám meg, mert ki van fizetve.
2015. júl. 14. 14:17
 4/9 anonim ***** válasza:
85%
Nagymama halt meg egy hónappal az unokatestvérem esküvője előtt,meg lett tartva az esküvő.A házasságuk csak 1 évig tartott.
2015. júl. 14. 16:29
 5/9 A kérdező kommentje:
A kérdés úgy fogalmazódott meg bennem, hogy ismerősökkel ez a helyzet történt. Tavaly augusztusba lett volna az esküvő, 1 hónappal az esküvő előtt a menyasszony anyukája váratlanul meghalt. Így az esküvőt elhalasztották 1 évvel, hogy majd idén megcsinálják. A lánynak közben máj problémái lettek, kapott is újat, de már jól volt, mondták, hogy a szervezete is befogadta. Ennek kb. fél éve. Most megint valami baja lett kórházba került, műteni kelet, műtét közben pedig megállt a szíve.
2015. júl. 14. 16:56
 6/9 anonim ***** válasza:
79%

Olyat tudok, hogy 2 héttel előtte halt meg az apa váratlanul és lemondták az esküvőt, az anyakönyvvezető meg értetlenkedett, hogy dehát miért...

Később összeházasodtak és hamar el is váltak.

2015. júl. 14. 21:45
 7/9 anonim ***** válasza:

Nagymama váratlanul halt meg 2 hónappal az esküvő előtt.

Nem mondták le, de az érintett család csak a szertartáson fog részt venni. Mindenki egyetértett, hogy meg kell tartani az esküvőt, mert a nagyi is ezt akarná.

2015. júl. 17. 10:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen, volt. A vőlegény testvére egy hónappal elötte. Az esküvő meg lett tartva.
2015. júl. 18. 08:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Velem nem történt ilyen, viszont dolgoztam pincérként olyan esküvőn, ahol a vőlegény anyukája kb fél évvel korábban meghalt. Az esküvőt meg "lakodalmat" megtartották, viszont az egész néma csendben. Nem volt zenekar, sem cd, sem rádió, sem tánc. Bevonult a násznép, leültek, ettek, beszélgettek kicsit de azt is halkan. Kb két óra alatt végeztek, és este 7-re már sehol sem voltak..
2015. júl. 18. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!