Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyan esküvőt, ahol valaki nem tudott viselkedni?
Első, nekem nem lesz esküvőm, csak kíváncsi vagyok.
Én olyanról hallottam (ismerősömék voltak ott), hogy az egyik férfi vendég nem bírt magával, részeg volt, és mindenkit megfogdosott, a menyasszony alá akart nyúlni, de pár maflás kíséretében kipenderítették.
Ahol voltam vendégként volt egy balhé, hogy egy férfi vendég felöntött a garatra és betörte az étterem elég nagy ablakát.
A másik sztoriban pedig a friss házaspár veszett össze, mert a női tag elhagyta a gyűrűjét.
Biztos ismeritek azt a gyerekmondókát, hogy "Ez elment vadászni, ez meglőtte, ez hazavitte" stb.
Voltam egy esküvőn, ahol az új asszonyka apja elkezdte ezt a mondókát az ebédnél, az ujjain számolva, és a férfivendégekre mutogatva:
- Ez meglőtte, ez is meglőtte, ez is meglőtte, az is meglőtte, ez a kis hülye meg elvette!
Szegény menyasszony égett, a vendégek azt se tudták, hova nézzenek. Szerencsére a vőlegénynek volt annyi humorérzéke, hogy tréfával üsse el a dolgot. Ráadásul az egészből egy szó sem volt igaz, az a nyomorult le akarta járatni a saját lányát, mert nem ahhoz ment feleségül, akit ő kinézett neki a pénze miatt...
Mondanom sem kell, hogy azóta a lányát nem látta többé viszont, és az unokákat sem ismeri!
Én azon lepődtem meg, hogy a mienken nem volt semmi...sokan voltunk, es nem balhésak, de nem vetik meg az italt..
A nagyapám a nagybátyám esküvőjén elsütötte poharköszöntőként
" minden nagyon jooo, minden nagyon szééep, csak a menyasszony ne volna ilyen ronda"
Tény ami tény,mnem volt szép asszony, el is valtak egyébként 5-6 éven belül, bár nem emiatt.. Nagyapámat nem ismertem...jó arc lehetett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!