Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ismertek olyan minecraft...

Ismertek olyan minecraft szervereket amiken épp most/kicsit később lessz admin tgf? Elég régóta minecraftozok fiatal korom ellenére. Elég kultúráltan szoktam viselkedni. Ha valaki ismer ilyen szervert/van ilyen szervere akkor írja meg pls.

Figyelt kérdés

2013. dec. 13. 21:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Miért akar mindig mindenki admin lenni?

Szerintem egy adminnak ismernie kell az adott szerver játékosait, és ez fordítva is igaz. Elmehetsz egy random szerverre, ahol családias a légkör, de neked teljesen idegen, és nekik te is az leszel. Így én azt javaslom, az általad használt szerveren maradj, és legyél valahogyan ott admin, ha ez az álmod. (ami egy rémálom, ha csak nem vagy máltai szeretetszolgálat).

2013. dec. 14. 00:50
 2/4 Peti7 válasza:
1-es,mert te mindenkit aki hozzádszól elküldenéd melegebb éghajlatra?Szerintem a többség mc-s jobban szereti a segítőkész adminokat,mint azokat akik le se sz@rják a játékosokat.
2013. dec. 15. 17:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Én csak azt mondom, hogy a szerver játékosbázisából kerüljenek ki az adminok, ne csak úgy jöjjenek a vakvilágból. Amúgy is több esélye lenne egy olyan szerveren, ahol ismerik.
2013. dec. 15. 21:48
 4/4 Peti7 válasza:
Nem olyan biztos,és most nem arra gondolok hogy lehet hogy csal meg rongál,hanem csak valamért nem akarják hogy ő legyen.
2013. dec. 16. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!