Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő után mi lett a férjezett neved? Felvetted a férjed teljes nevét/XY-né/ vagy csak a vezetéknevét és maradt utána a tied/X-né XY/?
Én is X-né ZY leszek, így megmarad a saját nevem is, de mégis felszem a férjemét, persze abba nem gondoltam bele igazán, hogy ezt majd naponta kb. 35 ször alá kell majd írnom:)
Az XY-néknél nekem pl. egyáltalán nem tetszik, hogy még a keresztnevét se tudod kitalálni az illetőnek
Én XY-né lettem, pont azért, mert ódivatú, és mert ezzel lehet a legjobban polgárpukkasztani. Először mindenki megrökönyödik azon, hogy hogy "dobhattam el a személyiségemet", erre pedig általában azt a választ kapják, hogy pont azért vettem fel így a nevem, hogy ők felháborodjanak ezen. :)
Mindig is élveztem, hogy sokkolom a népeket, egy lila hajú, acélbetétes bakancsos XY-nénél pedig nincs sokkolóbb. Van, aki két éve sem tudta kiheverni ezt a meglepetést, amit okoztam. Legalább témát adtam a pletykáláshoz.
Egyébként meg amúgy is megváltoztattam volna a nevem, mert nem szándékoztam többé az apám nevét viselni, aki nem érdemli meg azt, hogy apának nevezzék. Ez egyszerűbbnek tűnt, mint születési nevet változtatni.
aki a matematikai egyenletet levezette, azon nagyon jót nevettem, megértem, hogy nem bírta kihagyni!!!!
de sokan vagytok X-né YZ-k!!!Talán ugyanaz a férje mindenkinek? :)
Sziasztok!
Köszi a válaszokat!
A matekos példa szupi:))
A párom szeretné ha viselném a nevét, így azt hiszem hogy x-né xy leszek.
így marad az enyém is:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!