Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő után mi lett a férjezett neved? Felvetted a férjed teljes nevét/XY-né/ vagy csak a vezetéknevét és maradt utána a tied/X-né XY/?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 6. 21:29
1/37 anonim válasza:
A vezetékneve és a saját keresztnevem. Szóval ezek közül egyik se.
2/37 anonim válasza:
hát ha pl valakinek pl Nagy László a neve akkor lehet az is e neved hogy Nagy Lászlóné vagy vagy Nagy László Virginia
vagy Nagy Virginia a női név csak pl..:D
3/37 anonim válasza:
Én is és a férjem is felvettük egymás vezeték nevét. Teház XYból és WZből lettünk XWY és XWZ
4/37 anonim válasza:
Meghagytam a saját nevem.Ezt szoktam meg,szeretem is és sem pénzem sem időm nem volt,hogy lecsréljem az összes létező papíromat emiatt.A férjemnek nem volt ellenvetése,főleg miután már neki is van joga felvenni az enyém,de ezt nem akarta,így megértette,hogy én sem akarom az övét.A gyerekünk persze az ö vezetéknevét kapta,ez nem is volt kérdés.
5/37 anonim válasza:
Én is megtartottam a saját nevem, a gyermekeink pedig a férjem vezetéknevét kapták.
8/37 anonim válasza:
Én is X-né és a születési nevem maradt!
XY-né semmiképpen nem akartam lenni, (ódivatú)ha a vezetéknevemtől elbúcsúztam volna apám kitagadott volna, kötőjellel nem tetszett, a férjem meg nem akarta volna felvenni az én vezetéknevemet - mondjuk ennek én sem örültem volna mert akkor pont úgy hívták volna mint a nagyapámat:((
9/37 anonim válasza:
Sehogy , maradta leánykori nevem. Így tetszik a legjobban:))
10/37 anonim válasza:
Én pedig XYZX-ből XXZY-lettem, de mivel a párom X-3Z volt, ezért nem lehettem csak 5X-+X-4ZZ=XY a négyzeten...:DDD
Bocs nem bírtam ki :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!