Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Főasztal kérdés? (többi lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főasztal kérdés? (többi lent)

Figyelt kérdés
Vőlegény apuka, Vőlegény anyuka, Vőlegény, menyasszony, menyasszony anyuka, menyasszony apuka így lesz a főasztalunk, a tanúk külön asztalhoz fognak ülne de ha a hugomat aki 9 éves beültetném a főasztalhoz az hülyén nézne ki? vagy így nem lenne jó? Ha beültethetem akkor hova kerüljön? (ő az egy szem koszorúslányom is)
2015. dec. 15. 15:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Párodnak nincs testvére? Szerintem természetes, ha a testvérek is a főasztalnál ülnek, ültetés szempontjából meg attól is függ, milyen a kislány és milyen az asztal, pl. kerek-e vagy sem. Ha őt nem zavarja, ülhetne a szélre apukád mellé, vagy pedig anyukád és apukád közé.
2015. dec. 15. 15:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem nézne ki hülyén, nekem is egyszerm testvérem van, biztos a főasztalhoz ültetném. Szerintem egyébként az sem lenne furcsa, ha a tanúk is ott ülnének, ha még van hely.
2015. dec. 15. 15:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Páromnak is van testvére ő lesz a tanúja, őt azért nem gondoltam, hogy oda kéne ültetni, mert neki már családja van, akkor lesz a babájuk 9 hónapos és úgy már nagyon sokan ülnénk az asztalnál főleg akkor ha az én tanúm + a párja is ott ülne. Kb nem lenne a vendégeknek fenntartott asztalnál senki (velünk együtt 21-en leszünk)
2015. dec. 15. 15:34
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan üljön oda. A ti esküvőtök, úgy csináljátok, ahogy nektek jó.

Én a kislányt az anyukája mellé ültetném.

2015. dec. 15. 16:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Én a húgodat a szüleid közé ültetném, 9 évesen mégis hova üljön? Nem fog hülyén kinézni, nyugi.
2015. dec. 16. 09:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!