Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyagias szemléletű vagyok és bennem van a hiba ha házasságot csak házassági szerződéssel lennék hajlandó kötni? 2 kapcsolatom ráment erre de most se csinálnám másként.
Vállalkozó vagyok kis cégem aminek anno 1 db embere volt (én magam) kinőtte magát, 30an vagyunk jól megy a bolt. Sose tudhatom hogy amikor egy fiatal lányka dobálja magát előttem én kellek neki vagy a lóvém.
Két kapcsolatom is ráment arra hogy a csaj erőltette a házasságot én meg azt mondtam oké házasság de házassági szerződéssel. Irány az ügyvéd ahol a szerződésben mindkettőnk vagyoni helyzetét rögzítjük még házasság előtt így tudható ki mit hozott a házasságba pontosan, így későbbi probléma esetén a hölgyike nem jöhet azzal pl hogy a ház az voltaképp az ő keresetéből lett.
Mert realista vagyok nem hiszek az örök szerelemben ma még izzó tűz, pár év és üszkös hamu szürke hétköznapok. Én már most készülök a télre hiába süt ezerrel a nap a szerelem terén.
Vajon bennem van a hiba? Sok ismerősöm mondja egy anyagias paraszt vagyok hát miért feltételezem egy nőről hogy csak azért jön mert pénzem van? (Mert ugye ilyet még a világ nem látott… persze)
Oké nem feltételezem (dehogynem…). De ha nem a pénzemért akar akkor nyilván semmi problémája se lehet a házassági szerződéssel, mert ugye NEM a pénzem érdekli.
De ha nem a pénzem érdekli miért is nem megy bele?
Én menjek bele a házasságba, de ő nem megy bele a szerződésbe? Hogy van ez?
És már nem egy nem két kapcsolatom végződött ezzel, hogy házasság oké de szerződéssel és itt vége…
Két komoly kapcsolat és több kisebb.
Ha életed -jövendőbeli párját- hölgyikének, meg csajnak írod, akkor benned van a hiba.
Kívánom,hogy megtaláld azt a hölgyet, aki aláírja neked azt az iratot. Reméljük akkor boldog ember leszel.
pláne nem vállalja be a házasságot
Miért bevállaltam? Szó sincs róla.
A ribiszagot messziről megérzem.
Tudtam én hogy ha előjövök a szerződéssel egyből lekopik.
Egyrészt megértelek, mert félted a pénzed, igazad is van. Másrészt viszont ha a szerelemhez így állsz hozzá, akkor ne nagyon reménykedj.
Én pl menekültem volna, ha az akit megkedvelek, megszeretek azzal jön nekem, hogy ő nem hisz a szerelemben, és úgyis eljönnek a szürke hétköznapok, tehát házasság csak szerződéssel. És nem a szerződéssel van bajom, hanem a dumáddal. Ez a hozzáállás irtóra taszító.
Ha nem hiszel a szerelemben, eleve leírod a kapcsolatodat valami unalmas szürke szarra, akkor minek keresel párt? Minek kezdesz bele egyáltalán? Örülj a pénzednek. Vagy mégsem boldogít annyira?
Most amúgy nem értem miért kell a véres kést a kérdező nyakához szorítani. Mert jelenleg egy elég nyers, realista nézetet vall.
Egyenlőre a kamasz esete áll fenn itt is, aki szentül bizonygatta, hogy ő biztos nem lesz szerelmes és nem fog kifordulni magából. Aztán jön a nagy szerelem és annyi.
Hát is kb ez van. Egyenlőre olyan a világlátása amilyen, úgy beszél a nőkről, ahogy neki tetszik. Még nem találta meg azt a nőt, akit tisztel és szeret majd. Nem találkozott olyan nővel aki értéket képvisel a számára. Hogy kinek, minek a hibája ez, azt megint nem érdemes firtatni. Egyenlőre itt tart, de ha jön a nagybetűs, már lehet nem itt fog. Kész.
Én a válaszadókon jobban megütköztem mint a kérdésen magán.
realista
Na igen. Ez az amit úgy tűnik hogy egy embert leszámítva senki nem bír itt felfogni. Lehet rámfogni hogy mocskos disznó meg hogy beszéklek a nőkről.
Hogy beszélek a nőkről? Úgy ahogy jelen rendelkezésre álló tapasztalataim apalján beszélhetek. Minden nő egy ribi és mindenkinek megvan az ára? Hát kb igen, ez a véleményem. Most lehet habzó pofával őrjöngeni hogy micsoda egy hímdisznó... ez semmit se változtat a véleményemen.
nem értelek, te lefekszel egy nővel, esetleg kavartok pár hónapig és akkor hirtelen hozzád akar menni, vagy mi?
Nagyjából.
És akkor előadom hogy oké de… lenne itt ez a papír el kéne olvasni ha aláírod mehet a házasság. És itt ennyi. És ezt előre tudom. Csak ránézek a ribikére. Néha már azt csodálom hogy egyáltalán olvasni tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!