Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen baki/hiba volt a Te esküvődön?
A frizurám szétesett szó szerint rögtön az elkészülte után. És túl sokáig tartott a haj+smink, szóval rohanvást öltöztem, és közben valaki etetett.
A nővéremék késtek, nem a csoporttal jöttek.
A zenékhez nem írtak számokat, így nem az ment és akkor, amikor akartam, hanem csak nagyjából.
A férjem szólt a bevonulás közben, hogy ugyan már, kapcsolják le a villanyt.
A férjem meg is botlott a küszöbben, de rohadt látványosan.
Én meg félúton felkaptam az egyik kezemmel a szoknyámat, mert túl hosszú volt, és majdnem hasra estem.
Kivonuláskor anyám mondta, hogy a kocsiban hagyták a rizses zacskókat, ide hozzák-e. Mondtam, hogy nem kell már.
A csoportképen nem mi állunk középen, hiszen mi mit se számítottunk. :(
A lagzis rész már nem volt ennyire tele bakikkal.
koszorúsláynom/barátnőm nem a menettel jött, és nem találták az éttermet... beültek vhova és hazamentek, és még én voltam a hibás, mert nem vettem fel a telefont...
a szoknyám alját+uszályt elfelejtettük leengedni a szertartásra, minden képen kinn van a cipőm, így 10cmvel a föld felett ért a ruha.
a zenész külön kérésre sem volt hajlandó eljátszani nekünk a Székely Himnuszt (székelyek vagyunk)
a padló olyan szinten csúszott, hogy nem tudtam táncolni
a szoknya alja az abroncshoz volt rögzítve, ami lecsúszott, így nem tudtam benne táncolni
párom már jött értem a hintón, a nálunk lévő vendégsereg meg a karikagyűrűket kereste...
így hirtelen 'csak' ennyi jut eszembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!