Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen baki/hiba volt a Te...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen baki/hiba volt a Te esküvődön?

Figyelt kérdés

2013. jan. 10. 00:37
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
16%
Pár hónapja volt egy ilyen kérdés rengeteg válasz olt, keres rá.
2013. jan. 10. 00:43
 2/23 anonim ***** válasza:
80%
az első esküvőmön volt hiba: igent mondtam
2013. jan. 10. 00:48
 3/23 anonim ***** válasza:
83%

A frizurám szétesett szó szerint rögtön az elkészülte után. És túl sokáig tartott a haj+smink, szóval rohanvást öltöztem, és közben valaki etetett.

A nővéremék késtek, nem a csoporttal jöttek.

A zenékhez nem írtak számokat, így nem az ment és akkor, amikor akartam, hanem csak nagyjából.

A férjem szólt a bevonulás közben, hogy ugyan már, kapcsolják le a villanyt.

A férjem meg is botlott a küszöbben, de rohadt látványosan.

Én meg félúton felkaptam az egyik kezemmel a szoknyámat, mert túl hosszú volt, és majdnem hasra estem.

Kivonuláskor anyám mondta, hogy a kocsiban hagyták a rizses zacskókat, ide hozzák-e. Mondtam, hogy nem kell már.

A csoportképen nem mi állunk középen, hiszen mi mit se számítottunk. :(

A lagzis rész már nem volt ennyire tele bakikkal.

2013. jan. 10. 00:51
 4/23 anonim ***** válasza:
96%
Himnuszt nem tudta eljátszani a zenész, mindenki kínosan minket nézett, a nagymamám meg hogy oldja a feszültséget, iszonyatosan hangosan énekelt, hogy elnyomja a zenész bakiját. A zenész a Himnusz után odajött hozzánk, és számon kérte, hogy erről nem volt szó, nem volt megbeszélve szerinte! Ott mindenki előtt veszekedett velünk.
2013. jan. 10. 01:08
 5/23 anonim ***** válasza:
83%

koszorúsláynom/barátnőm nem a menettel jött, és nem találták az éttermet... beültek vhova és hazamentek, és még én voltam a hibás, mert nem vettem fel a telefont...

a szoknyám alját+uszályt elfelejtettük leengedni a szertartásra, minden képen kinn van a cipőm, így 10cmvel a föld felett ért a ruha.

a zenész külön kérésre sem volt hajlandó eljátszani nekünk a Székely Himnuszt (székelyek vagyunk)

a padló olyan szinten csúszott, hogy nem tudtam táncolni

a szoknya alja az abroncshoz volt rögzítve, ami lecsúszott, így nem tudtam benne táncolni

párom már jött értem a hintón, a nálunk lévő vendégsereg meg a karikagyűrűket kereste...

így hirtelen 'csak' ennyi jut eszembe

2013. jan. 10. 01:37
 6/23 anonim ***** válasza:
81%
Nálunk nem volt baki.... de nekem kicsit kellemetlen volt, hogy mikor bementem úgy remegtem mint a kocsonya. :)
2013. jan. 10. 05:22
 7/23 anonim ***** válasza:
99%
Sajnos az én kamerásom nem tudta használni a kamerát,amikor bekapcsolta nem indította el a felvételt és ő frankón kamerázott csak a videó nem készült el. Ez volt az esküvőn. A vacsoránál,meg szépen bekapcsolva hagyta és letette az asztalara,és a videón annyi látszik egy egy gyönyörű terítőről a kezek fel le emelik a poharat! Ez lett az én esküvői videóm :/ Rohadtul örültem,mikor "megnéztem" !
2013. jan. 10. 05:55
 8/23 anonim ***** válasza:
91%
Férjem öltönyéről a polgári esküvőt követő gratuláció közben leesett a bokréta, így a fotózáson, valamint a templomi esküvőn már nem volt rajta.
2013. jan. 10. 08:38
 9/23 anonim ***** válasza:
91%
éjfél után,a tárolóhelységben,ahol a sültek voltak, tesómék rajtakapták Apámat,hogy ékeli az újdonsült Anyósomat......de titokban tartottuk,azóta nem tudjuk mi van....
2013. jan. 10. 08:43
 10/23 anonim ***** válasza:
31%
én átaludtam mindent végül is csak kajálni mentem:D
2013. jan. 10. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!